Férfiak, tényleg nem akartok igazából elköteleződni?
Figyelt kérdés
Fiúk, férfiak, őszintén válaszoljatok, mert eléggé kétségbe vagyok esve, főleg ahhoz képest, hogy 20 éves vagyok, de a körülöttem lévő lányok és nők sem nyugtatnak meg ezzel kapcsolatban attól függetlenül, hogy 20 vagy 30+ vagy 50+ évesek. Az az elméletem, hogy a hímneműek igazából nem vágynak az elköteleződésre, hanem legszívesebben össze-vissza d0gnának minél több nővel. Hogy akik elköteleződnek, megházasodnak csak amiatt teszik, hogy legyen gyerekük és/ vagy valaki kimossa a sz4ros alsógatyájukat valamint megfeleljenek a társadalmi elvárásoknak, de szívük szerint igazából nem akarnának elköteleződni. És nincs is igényük az érzelmekre, a romantikázásra, hogy szexualitás nélkül csak összebújjanak a szerelmükkel. Tényleg nagyon el vagyok keseredve, úgyhogy szívesen hallanék őszinte, nyers, akár hosszú nyilatkozatokat erről fiúktól/ férfiaktól. Légyszi, kort is írjatok.
Hat elvált férfit ismerek közvetlenül. 24 és 52 év közöttiek. Egy a közös bennük, teljesen kivirultak,amikor elváltak. Az idősebb négynél a gyereke is vele maradt és jól élnek,szeretetben.
Szinte megfogalmazva is azt mondják, soha többet követelőző,lusta,pénzéhes és egoista nővel nem hajlandók kapcsolatba menni. Nyilván nem ok nélkül mondják, ennyi férfi nem kamuzhat ugyanazt.
Öt férfinek ráadásul lakása is volt,ahová a nő a szülei mellől cuccolt be és válás után mehetett ahová akart. Nem tudták kisemmizni a férfiakat, szerencsére.
tegnapelőtt 05:52
12/19 anonim válasza:
Ez most házasságot és gyereket jelent? --> részemről ebből egyik sem lesz soha. Gyereket soha nem akarok. Házasodni sem.
elköteleződni elköteleződne az ember ha megfelelő társat találna...nem vágyna másra és nem dugna fűvel fával.
És senki nem várja el h mossanak főzzenek utána. Ez egy régi idióta agyi megrögzöttség.
tegnapelőtt 06:31
13/19 anonim válasza:
20-30 év kozott kiszexeled magad aztan lenyugszol és johet a csaladi elet
tegnapelőtt 12:02
14/19 anonim válasza:
Szerintem bőven van férfi, aki elköteleződésre vágyik. A közhiedelemmel ellentétben a férfiaknak is fontos, hogy törődjenek az érzéseikkel, fontosak a nem szexuális érintések, az intimitás. Legalábbis sokaknak így van.
tegnapelőtt 15:57
15/19 anonim válasza:
A férfiak egy részére tényleg jellemzőek a fent leírtak, de azért koránt sem minden férfi ilyen.
tegnapelőtt 18:05
16/19 anonim válasza:
Házasság biztos,hogy nem.Igényem lenne a szex nélküli összebújásra is,csak nem bízom meg a nőkben,így nem nagyon merem átadni magam érzelmileg.Meg aztán kell a francnak,hogy rendszeresen idegesítsen valami idióta.
44
tegnap 15:58
17/19 MolotovPunk válasza:
Nekem most egy ideje ismételten van komoly kapcsolatom egy nővel, de igazából sosem voltam házasságpárti, ezt már a barátnőmmel is átbeszéltük múltkor, egyébként ő sem házasságpárti. A véleményem viszont a házasságról az, hogy a házasságnak a korábbi időkben volt inkább létjogosultsága, amikor társadalmilag még volt jelentősége, fajsúlya, mostanában viszont ezeket már elvesztette, sokaknak ezért nem jelent már semmit, ezt is meg kell érteni, és szerintem meg is lehet. Manapság a házasság és utód luxus dolog, és a legtöbb ember meg is bánja hogy bele kezdett. A házasságok 2/3-a általában válással végződik, ha gyerek is van, na akkor nekik külön trauma, próbálj meg elvált szülőként új kapcsolatot építeni, sok sikert azoknak, akik abban a helyzetben vannak, nem irigylem őket. Egyébként nem divat ma már egyik sem nem véletlenül.
ma 01:40
18/19 MolotovPunk válasza:
Egyébként romantikus és érzelmes pasi vagyok valamennyire, ezt a barátnőmmel is éreztetem sokszor. Viszont engem a házasság egyáltalán nem érdekel és nem csak az anyagiak miatt. 37/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!