Megmagyaráznátok nekem ezt az ellentmondást?
Van egy kolléganőm, akiből állítása szerint "minden szinten hiányzik a ragaszkodás", és neki nincsenek barátai, csak ismerősei.
Ellenben mindenkivel (szó szerint!) közvetlen, bizalmaskodó. Sokakkal eljár ide-oda, egyik férfikollegájával pl. wellnessezni ment, mert az elhívta. Velem is eljött sétálni, és akkor azt mondta, hogy kollégákkal nem kezd, de engem nagyon kedvel, és szívesen találkozik még velem. Csakhogy ő mindig valakivel találkozik, én meg aztán megharagudtam rá, mert mindig csak én kerestem (mielőtt azt gondolnátok, nem, nem zaklattam, volt, hogy két hétig direkt kerültem, nem kerestem, persze ő sem engem). És azután jött ezzel a hülye szöveggel, hogy neki nincsenek is barátai, meg hogy korlátnak tekinti a ragaszkodást... Meg hogy "bármily érzelem megléte nélkül" találkozott velem, (pedig azt mondta, nagyon kedvel), csak mert "értékesnek talált".
Az emberek ellentmondásosak, sokszor túloznak.
Viszont nincs alapvető ellentmondás abban, hogy valaki társasági ember, ugyanakkor nem feltétlenül ragaszkodik konkrét emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!