Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki megmagyarázná, miért...

Valaki megmagyarázná, miért ilyen bunkó nagyon sok ember?

Figyelt kérdés
Őszintén. Vannak pillanatok az életemben, mikor egyszerűen nem bírom elviselni a hülyéket.Ez a pillanat már gy éve tart. Mi van az emberekkel mostanában könyörgöm? Az utóbbi 1 évben annyi bántó szutyok emberrel volt dolgom (találkoztam, beszéltem, olvastam, láttam, hallottam) mint égen a csillag.....Csak elég néha 10 percet netezni és elmegy a kedvem attól is hogy ránézzek egy emberre. Undorító mocskos beszéd, primitív, nevetségesen bántó és megalázó/lenéző megnyilvánulások. Aki magára ismer, ti mit éreztek ilyenkor? Én is van, hogy paraszt vagyok, de tudok bocsánatot kérni. És leginkább a direkt bántó emberekre gondoltam .. ("már csak azért is, hogy nehogy már jól érezze magát")

2021. dec. 16. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenekkel én is sokszor találkozom, köztük ezen az oldalon is. Alapjáraton az emberekkel szerintem az a baj, hogy irigyek, kicsinyesek, frusztráltak. Van aki pl az életben egy kis gyökér és itt sérteget másokat, van akinek már annyira nem sikerül egy pasit/nőt fognia magának hogy szintén a neten kötekedik boldog-boldogtalannal. Eleinte engem is sikerült felidegesitenie ezeknek az embereknek, de ma már csak nevetek egyet és azt mondom "ez legyen a legnagyobb örömöt az életben".

32/F

2021. dec. 16. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok a hülye
2021. dec. 16. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a járvány óta ez hatványozottabban is jelen van.

Főleg neten élik ki magukat negatív értelemben az emberek. Azért szerencsére még vannak normális, empatikus emberek is, szóval nem mindenki bunkó.

Szokták mondani, hogy nagy az Isten állatkertje, csak kevés a gondozó, meg alacsony a kerítés! :)

2021. dec. 16. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Mi számít bunkónak? Állítólag én is az vagyok, mert őszintén elmondom a véleményem és nem állok le jópofizni másokkal. Beszólogatni és direktbe bántani nem szoktam másokat, ha nem adnak rá okot, de alapvetően nem vagyok az a kedves, barátságos fajta, aki bárkivel képes elbeszélgetni a semmiről.

Legutóbb kerek perec megmondtam az egyik kollégámnak (aki megkérdezte, hogy miért vagyok ilyen távolságtartó), hogy nem szeretem az alkoholistákat. Attól vagyok bunkó, hogy nem játszom meg magam mint mások és nem a háta mögött fikázom?

2021. dec. 16. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez az emberi alapállapot.
2021. dec. 16. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Evolúció ! Gondolj bele melyik ősember élte túl , Aki elfutott a tigris elől vagy aki meghívta egy sörre ?
2021. dec. 16. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
"Ezen az oldalon f*szfej a válaszoló és gyökér a kérdező, de még a sparhelt tűzhelyen is megsül a tepertő" -- ismeretlen eredetű Gy.k.-s mondás.
2021. dec. 16. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Magyarok vagyunk, és erre vagyunnk a legbüszkébbek, hisz van egy nép szellemi vezetőnk (Vezírünk), aki ezt az utat mutatja folyamatosan nekünk.
2021. dec. 16. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
8! Nem sok helyen járhattál a világban ha azt hiszed, hogy csak a magyarok bunkók. Évek óta élek Ausztriában, itt is ugyanolyan bunkók élnek. De Londonban is és Németországban is. Talán nem annyira frusztráltak, mert 4x annyit keresnek mint Magyarországon, de az emberek döntő többsége mindenhol ugyanolyan bunkó, országtól-földrésztől függetlenül.
2021. dec. 17. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!