Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől ilyen a barátnőm? Vagy...

Mitől ilyen a barátnőm? Vagy ez másnál is így van?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapja vagyunk együtt. Már a 3. talinál bemutatott a szüleinek, mikor csak randizgattunk. Jó tudom ez manapság már nem nagy szám, de nekem fura volt, mivel pont hogy a szülei akartak megismerni. Aztán később már a gyerekvállalás is szóba jött. Hogy ő hamarosan szülni akar.

Most meg pár napja elém állt, megbeszéltük, hogy innentől fixen együtt vagyunk, nem csak kavarunk/randizgatunk. Aztán már mondta is, hogy pár hónap múlva össze is költözhetnénk Pesten, mert ott több a munkalehetőség. Én meg így Wtf, még csak 21 múltam, és egy koliba lakok.

Amúgy nagyon kis kedves, csupaszív lány, és nagyon szeretem. De ezekkel a korai "hosszútávú" terveivel nagyon nyomasztó tud lenni. Én még nagyon nem szeretnék ilyen komolyan elköteleződni, mivel munkám sincsen, tanulok még. Meg nem is érzem magam olyan szinten, hogy ezt a lépést megtegyem. Próbáltam már ezt neki is mondani, de nagyon beleélte magát ezekbe a dolgokba.

2021. júl. 12. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

> Próbáltam már ezt neki is mondani, de nagyon beleélte magát ezekbe a dolgokba.

Ne csak próbáld! Az ilyen dolgokat meg KELL beszélni egy kapcsolatban, akkor is ha kellemetlen.

2021. júl. 12. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Húha... Az ilyen azonnal gyereket akaró, szüleinek bemutató, cuki lányok lesznek a legdurvább házisárkányok, ahogy megszületik a gyerek. Nekik donornak kell a férfi, nem társnak.
2021. júl. 12. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem szereted igazán. Akkor neked nem kell nő, éld az életed és ne szivass másokat.
2021. júl. 12. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szépen leülteted és ezt így közlöd vele. Ha megérti megérti ha nem akkor más terveitek vannak, eldöntöd majd hogy mi legyen.
2021. júl. 12. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Üdv a 20on évesek köreiben . Ebben a korban ez megszokott . Azért kell már az elején megbeszélni mindent , hogy ne legyenek problémák később . Sajnálom .
2021. júl. 12. 21:45
 6/8 moozygoo ***** válasza:

Vannak ilyen emberek, fél év meg egy év után házasodnak.

Te nem vagy ilyen, vagy lemond ezekről ami nehéz , vagy szakítás

2021. júl. 12. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Menekülj! Amíg tudsz. Tudom, hogy nehéz, de ebből szakítás lesz. Max egy év, ne hagyd, hogy keserítse az életed. 2es nagyon jól mondja, most tök cuki, de most együtt vagytok, ki fog sajátítani magának és élősködni fog rajtad, le se lehet majd vakarni.

Szakítani sem akar majd, szóval amikor odajutnál, hogy ki akarod dobni, alakítsd úgy, hogy ő akarjon kidobni.

2021. júl. 13. 01:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is gyors lenne.

Kénytelenek lesztek összeülni, és komolyan beszélgetni egymással.

Amit neked kell csinálnod, hogy elmondod neki az "ötéves tervet", hogy kb. hogyan képzeled az életedet a következő 5 évben, és ezekből a tervekből Nem! engedsz! Nehogy hisztivel rávegyen pl. arra, hogy 2 éven belül gyereket vállalj! Nem szabad. Ha persze ezt szeretnéd, az megint más. Nem ismerlek.

Szóval, amiket elmondasz a lánynak:

-tanulmányokkal kapcsolatos terveid

-karrierrel kapcs. tervek

-elképzeléseid a házasságról és a gyerekvállalásról, és hogy legkorábban mikor vállalnád be ezeket

-összeköltözés szervezése: ki hol dolgozik, ki mit, mennyit fizet??? Hogy tartjátok fenn majd magatokat.

És még egyszer kihangsúlyozom, ezekből NE engedj! Ha nem egyeznek az elképzeléseitek, ígyis-úgyis elválnak útjaitok.

Ha az egyikőtök meg sokat enged az elvárásaiból, csak szenvedni fog a kapcsolatban.

2021. júl. 13. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!