Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is volt/van így?
Más is észre vette magán azt,hogy ő folyton tanácsokat ad másoknak,hogy azok,hogy szerezzenek barátot/barátnőt,csak saját magának nem tud senkit sem szerezni?
Én minap eszméltem rá erre,hogy rengeteg ismerősömnek adtam tanácsot,hoztam össze embereket,itt is például,de nekem sehogy sem sikerül,másnak bejönnek a tippek amiket adok de ha én próbálom meg,egytől egyig kudarc,vagy van olyan,hogy hirtelen semmi sem jut eszembe mit mondjak,de ha valaki kérdi,hogy szerintem mit kéne mondjon,egyből regényeket tudok írni?
Mit csináljak másképp,hogy nekem is bejöjjenek ezek a dolgok?
16/F
Ismered a mondást:
Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja :-)
Én is így vagyok. Nem egy párt hoztam már össze és mindenkit ellátok (a visszajelzések alapján) hasznos tanácsokkal. Aztán visszakérdeznek, hogy van-e pasim vagy mikor volt az első kapcsolatom, én pedig csak lapítok. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!