Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is volt/van így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is volt/van így?

Figyelt kérdés

Más is észre vette magán azt,hogy ő folyton tanácsokat ad másoknak,hogy azok,hogy szerezzenek barátot/barátnőt,csak saját magának nem tud senkit sem szerezni?

Én minap eszméltem rá erre,hogy rengeteg ismerősömnek adtam tanácsot,hoztam össze embereket,itt is például,de nekem sehogy sem sikerül,másnak bejönnek a tippek amiket adok de ha én próbálom meg,egytől egyig kudarc,vagy van olyan,hogy hirtelen semmi sem jut eszembe mit mondjak,de ha valaki kérdi,hogy szerintem mit kéne mondjon,egyből regényeket tudok írni?

Mit csináljak másképp,hogy nekem is bejöjjenek ezek a dolgok?

16/F

2017. szept. 12. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Én az aszexualitásom végett vagyok esélytelen minden lánynál, így hiába lenne bátorságom, meg magabiztosságom odamenni egy lányhoz, így természetesen nem lehet. Érdekes az élet. Nekem nem lehet, de képes lennék barátnőt szerezni, nem is olyan nehezen talán, másnak meg lehet, csak félénk, vagy aggodalmaskodik, aztán emiatt szenved ezzel. Amúgy ne aggódj, 16 éves vagy, ráérsz bőven, illetve egyszer úgyis összejön. Kitartást és sok sikert!
2017. szept. 12. 23:56
 2/5 TR75 ***** válasza:

Ismered a mondást:

Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja :-)

2017. szept. 13. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlo a helyzet :/ De én még Megvagyok a recskázással xd :D :D 14/f
2017. szept. 13. 05:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Nem egy párt hoztam már össze és mindenkit ellátok (a visszajelzések alapján) hasznos tanácsokkal. Aztán visszakérdeznek, hogy van-e pasim vagy mikor volt az első kapcsolatom, én pedig csak lapítok. :D

17/L

2017. szept. 13. 06:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:))
2017. szept. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!