Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is volt/van így vagy csak én vagyok ilyen?
Az van,hogy nem tudom mi lett velem,de nem tudom eldönteni,hogy lenne a jobb,akarnék is barátnőt meg nem is,szeretnék ismerkedni meg nem is mindent akarnék is meg nem,nem tudom eldönteni mi lenne a jobb és nem tudom mitől van ez,talán az is közre játszhat,hogy kb két hónapja csalt meg a volt barátnőm és én állítom,hogy túl tettem magam rajta,de legbelűl még mindig nem dolgoztam fel azt a nagy csalódást amit ezzel okozott?
Semmi sem érdekel szinte,egyre keservesebb minden nap,semmi örömöm nem látom már semmiben sem,csak szomorú dolgokra gondolok,mint például kb 1 hete minden nap apumra aki kis koromban halt meg és most jobban hiányzik mint bármikor,kezdek egyre jobban össze roskadni és a padlóra kerülni,máskor is voltam rossz kedvű de akkor mindig volt valami amitól felvidultam de most nem találok semmit,aki volt hasonló helyzetben az mit csinált,amitől helyre jöttek a dolgai?
Vagy olyan is aki nem volt,de tudna valamit tanácsolni nagyon szívesen "hallgatom".
16/F
Most ásod magad a depresszióba.
Beszélgess valakivel akiben megbízol.
Olyat keress aki bíztat téged.
Bárkit. Egy barát, ismerős, rokonok.
Legrosszabb esetben egy pszichológust.
Mindig találj valami jót a rosszban.
Pl. most hogy megcsalt a barátnőd, legalább már nem kell hazugságban élned.
Ne is gondolj rá, nem ér annyit, aki így átvert.
Az apudra meg azért gondolsz ennyit, mert hiányzik neked, és most jó lenne ha ott lenne melletted.
Ja igen. És a pszichológusra nem egy rémként kell gondolni, hanem mint egy jó barátra.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!