Miért vágyok ilyen fiatalon elköteleződésre és egy olyan stabil kapcsolatra ami kitartana életem végéig? 18/L
Ez a majd jön ha nem várod a legnagyobb semmitmondó bullshit ever.
Én 28 éve várom, hogy majd jön magától. Ha te is csak vársz maganyosan fogsz meghalni.
Én is ilyesmi hülyeségeken gondolkodtam ilyen fiatalon.
Mármint azt hittem, hogy ez csak jön és olyan könnyű lesz elérni. Persze tudtam dolgozni kell érte...sajnos nem így működik, ehhez NAGYON megfelelő személyt kell találnod és tényleg sokat kell dolgoznotok, adnotok-kapnotok a kapcsolatért.
"Ami felől csak azért vannak kétségeim mert korombeliek egyáltalán nem ezekkel a prioritásokkal rendelkeznek."
Én ebben azért nem lennék olyan biztos.
Persze, nagyon sokan vannak, akikcsak kavarni, kalandozni, össze-vissza d*gni akarnak, de azért nagyon sokan szeretnek egy stabil pontként tekinteni a párkapcsolatra. Aztán persze van, amikor az élet máshogy hozza, exem is rengetegszer mondta, hogy én vagyok a biztos pont az életében, ő életre szóló társat akar, nem egyszer még azt is felvázolta, hogy hogy fogunk együtt megöregedni, ahogy ő hivatkozott rá: "vén farhátharcossá válni", aztán fél év múlva már találkozni sem akart, nem, hogy együtt megöregedni, mert elmúlt a szerelem...
Ezt félre ne értsd, nem azért mondom, mert ne hinnék a vágyaidban, csak mondom, hogy van ilyen is. Meg aztán van, aki tényleg együtt lesz a szerelmével élete végéig. Ilyenre tudok is példát családon belül.
Azért, mert normális vagy.
Én is ilyenre vágytam már ennyi idősen is, és nem bántam meg hogy nem éltem állatként fiatalon.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!