Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vágyok ilyen fiatalon...

Miért vágyok ilyen fiatalon elköteleződésre és egy olyan stabil kapcsolatra ami kitartana életem végéig? 18/L

Figyelt kérdés
Nem volt egy kapcsolatom se, nem tudom, hogy voltam-e szerelmes, vagy csak összekeverem-e más egyéb fellángolás vagy hasonló érzelemmel.

aug. 7. 23:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A hangsúly nem a kapcsolati életen van, hanem a kölcsönös szerelem egészséges megélésén. Ami felől csak azért vannak kétségeim mert korombeliek egyáltalán nem ezekkel a prioritásokkal rendelkeznek.
aug. 7. 23:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vágynak erre, nemcsak te. Az a titka, hogy ne te kergesd a szerelmet, hanem legyél nyitott (nem arra gondolok, hogy menj bele egyéjszakás kalandokba). Vedd körbe magad olyan emberekkel, akikkel hasonlónak gondolod magad és előbb-utóbb el fog jönni az igazi. Lehet most még egy mérgező kapcsolatban van és nemsokára kilép belőle, majd találkozik veled. Legyél türelemmel, addig is fejleszd magad.
aug. 7. 23:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot!:) Egyébként eszerint is mozgok az életben, így nagyon változtatnom nem kell. Csak most nem tudtam kizárni magamból a gondolatot, hogy nekem mikor jön már vajon el az időm.
aug. 7. 23:32
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Majd akkor jön, amikor nem számítasz rá. Én is 14 évesen, mikor felkerültem középiskolába láttam, hogy az osztály nagyrészének van valakije, lekopogom egyik sem tartott utolsó év végéig, sok volt közte a megcsalás (volt, akit egymás után többen is megcsaltak) és utolsó évre pont azoknak volt stabil, több éve működő kapcsolata, akik szingliként kezdtek. Köztük nekem is. 17 évesen néhány viszonzatlan szerelmen túl voltam már, elhívott egy fiú találkozni, először le sem esett, hogy az egy randevú akarna lenni, aztán már 8 éve tart. Akinek meg 13-14-15 éves korában volt valakije az ismeretségi körömben, azok most 25-26 évesen is keresik a nagy Őt. Lehet, hogy te későn találod meg, de akkor nagyon megtalálod.
aug. 8. 00:10
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
Mert nincs onbizalmad es mastol varod a segitseget hogy tamogasson
aug. 8. 06:24
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Ez a majd jön ha nem várod a legnagyobb semmitmondó bullshit ever.

Én 28 éve várom, hogy majd jön magától. Ha te is csak vársz maganyosan fogsz meghalni.

aug. 8. 07:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmi hülyeségeken gondolkodtam ilyen fiatalon.

Mármint azt hittem, hogy ez csak jön és olyan könnyű lesz elérni. Persze tudtam dolgozni kell érte...sajnos nem így működik, ehhez NAGYON megfelelő személyt kell találnod és tényleg sokat kell dolgoznotok, adnotok-kapnotok a kapcsolatért.

aug. 8. 08:02
 8/13 anonim ***** válasza:

"Ami felől csak azért vannak kétségeim mert korombeliek egyáltalán nem ezekkel a prioritásokkal rendelkeznek."

Én ebben azért nem lennék olyan biztos.

Persze, nagyon sokan vannak, akikcsak kavarni, kalandozni, össze-vissza d*gni akarnak, de azért nagyon sokan szeretnek egy stabil pontként tekinteni a párkapcsolatra. Aztán persze van, amikor az élet máshogy hozza, exem is rengetegszer mondta, hogy én vagyok a biztos pont az életében, ő életre szóló társat akar, nem egyszer még azt is felvázolta, hogy hogy fogunk együtt megöregedni, ahogy ő hivatkozott rá: "vén farhátharcossá válni", aztán fél év múlva már találkozni sem akart, nem, hogy együtt megöregedni, mert elmúlt a szerelem...

Ezt félre ne értsd, nem azért mondom, mert ne hinnék a vágyaidban, csak mondom, hogy van ilyen is. Meg aztán van, aki tényleg együtt lesz a szerelmével élete végéig. Ilyenre tudok is példát családon belül.

aug. 8. 09:09
 9/13 anonim ***** válasza:
28%

Azért, mert normális vagy.

Én is ilyenre vágytam már ennyi idősen is, és nem bántam meg hogy nem éltem állatként fiatalon.

40/F

aug. 8. 11:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: hozzátenném, hogy én sem találtam olyan nőt aki így gondolta volna, de összességében úgy érzem mégis én jártam jól, már csak a felfogás miatt is.
aug. 8. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!