Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak ki kell tombolják...

A férfiak ki kell tombolják magukat, mielőtt “elköteleződnének”?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszett, de ezelőtt egymás után volt kettő két éves kapcsolata. Nem volt bulis ember, de most a szintén szingli barátjával buliról bulira járnak. És ezért kérdem, hogy a férfiak ennyire igénylik ezt, hogy kitombolják, kibulizzák magukat? Mert én ugye csak komoly kapcsolatba mentem volna bele, neki meg ez nem pászolt. Ez volt pár hónapja, és még mindig szingli.
2021. okt. 7. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
mert a nőknek nem?
2021. okt. 7. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem nemfüggő, emberfüggő xD
2021. okt. 7. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nőknél is meg van a csavargás ugyanúgy, két lánybarátból az egyik 20 éves, ha egy jó fellépő jön errefelé akkor a 3 éves gyerekre addig vigyáznak, ők meg mennek a barátnőivel.

Én kétszer voltam összesen szórakozóhelyen akkor is csak egy csaj kért meg hogy menjünk el, nem akar egyedül, a másik alkalommal meg kíváncsi voltam miként nyomja élőben a srác.

Ha nem vágyok senkire, akkor nem foglalkozok mással.

Komoly kapcsolat meg évek alatt alakul ki, nem pár hónap, erre nincs garancia.

2021. okt. 7. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Ez egyén- és életszakaszfüggő dolog. Én pár éve folyton buliztam meg pasiztam, ma meg egy évben egyszer tudnak elrángatni szórakozóhelyre és akkor se szívesen megyek, érzelem nélkül pedig már nem tudok szexelni és nem is akarok.

Van, aki egész életében ilyen, más csak időszakosan, vagy mindig. Neki most épp ilyenje van, majd ha talál valakit, akivel szívesen járna, megállapodik.

2021. okt. 7. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Most attól, hogy neked volt egy ilyen férfi az életedben, attól még létezik a világon több milliárd másik férfi is.
2021. okt. 7. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Na meg tegyük hozzá, ez esetben nem feltétlenül az a lényeg, hogy nem akar elköteleződni, hanem az, hogy VELED nem akar elköteleződni.

Egyszerűen van ilyen, hogy érezzük, nem az adott illető az akire vágyunk.

Én nem vagyok bulizós tombolós, de ha nem érzem, hogy valakivel komoly kapcsolatot akarnék, akkor azért nem is fogom feladni az aktuális életmódomat.

2021. okt. 7. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!