Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy menthetetlenül csúnya vagyok és emiatt egyedül maradok? 28/N

Figyelt kérdés

Hiába teszek meg mindent, nem lehet javítani a fejemen. Ápolt vagyok, próbálok ízlésesen öltözködni, de ezek nem változtatnak az arcomon, ami ronda. A smink sem segít, profi sminkeshez is elmentem és nem lett jobb a helyzet.

Photofeeler-en (ez egy olyan oldal, ahol értékelik más képeit) még soha sem sikerült 4/10 feletti értékelést kapnom, hiába a legjobb képeimet töltöttem fel. Ez az oldalon bőven átlag alatti, főleg nőként. Barátnőim, akik kipróbálták az oldalt, mind 7/10-9/10 közti értékeléseket kaptak.

Párkapcsolatom még nem volt soha. Kamaszként még elfogadtam azt, hogy csak szexre kellek a pasiknak (na jó, ebből sem volt sok), most viszont már nem vagyok hajlandó ilyenre sem, csak komoly párkapcsolatban gondolkozom. Erre viszont esélyem sincs, mindenkinek csak a szép nők tetszenek.

febr. 15. 12:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
10es ,Hát én férfi vagyok de azért nem.(8as voltam)
febr. 15. 12:55
 12/31 anonim válasza:
64%
ismerek sok lelkileg megviselt nők,átverték őket a férfiak,sexre használták őket melette volt feleségük
febr. 15. 12:57
 13/31 anonim ***** válasza:
32%
Nem az arcod miatt nem kellesz a férfiaknak, hanem mert utálod magad és ez sugárzik belőled. Egy jo pszichológus sokat segíthetne.
febr. 15. 13:09
 14/31 A kérdező kommentje:

"Mi a csúnya benned?"

Az arcom elsősorban.

febr. 15. 13:43
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi csúnya az arcodban? Fogaid? Bőröd? Orrod?
febr. 15. 13:46
 16/31 anonim ***** válasza:
Ebbe semmi kirívó nincs.
febr. 15. 13:51
 17/31 anonim ***** válasza:
93%

Ha szexre már kellettel saját bevallásod szerint akkor annyira rossz már nem lehet a helyzet

Amúgy igaz amit írtak, én is több csúnya embert ismerek akinek gyereke van... nyilván így születnek a csúnyák továbbra is

febr. 15. 14:42
 18/31 anonim ***** válasza:
83%

Átérzem, nálam is ugyanez a helyzet. Gyűlölöm az arcom. Egész életemben kerültem a tükröket, tükröződő felületeket, nehogy meglássam magam. Fotó évek óta nem készült rólam.

Akiknek tetszettem, azokat is elmartam magam mellől, mert állandóan az volt eszemben, hogy úgyis csak szégyenkeznének mellettem.

30N

febr. 15. 14:46
 19/31 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem 2 nem esztétikus embernek is születhet szép gyereke és fordítva is igaz meg nem esztétikus meg jól kinéző párosnak is lehet ilyen is meg olyan is a gyereke.

Bocsi nem a kérdésre adtam a választ

febr. 15. 14:48
 20/31 anonim ***** válasza:
64%
Én meg szép vagyok és mentális betegségek miatt maradok egyedül... az még sokkal rosszabb mikor lenne 1000 lehetőségem
febr. 15. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!