Lehet, buta kérdés lesz, de azért felteszem... az, hogy két kamasz gyereket nevelek egyedül, segítségem nincs évek óta, az apukájuk nemhogy segítene, inkább ott tesz keresztbe ahol csak tud. A munkahelyemen 2-3 ember munkáját végzem...? ⬇️
Figyelt kérdés
mindezt átlagfizetésért. Egészségügyi problémákkal is kűzdök. Mindezek mellett jogos, hogy iszonyúan szét vagyok csúszva, most is pl. csomó dolgom lenne, de képtelen vagyok nekilátni, inkább fekszem? Nem így terveztem, de ma történt valami, amin kiborultam, elbőgtem magam, aztán lefeküdtem aludni és azóta nem álltam neki semminek. Ráadásul ma még csak egy kávét ittam, nem ettem semmit. Én vagyok ennyire gyenge vagy tényleg nehéz a helyzetem szerintetek?tegnap 15:35
1/9 anonim válasza:
Teljesen jogos, hogy szét vagy csúszva. Engedd meg magadnak a pihenést, amikor csak tudod. És a gyerekeid vond be azokba a házimunkákba, amelyeket meg tudnak csinálni, mert teljesen ki fogsz készülni, ha mindent egyedül viszel a válladon.
2/9 anonim válasza:
Figyelj, nem gáz segítséget kérni. Nem neked kell megoldani az égvilágon mindent
Kérj segítséget valakitől mielőbb!
3/9 A kérdező kommentje:
1: próbálkozom ezzel, hogy a gyerekeimet bevonjam, több-kevesebb sikerrel. Tipikus kamaszok, maguktól kb. semmit nem csinálnak, ha kérem őket, akkor is nehezen. Sokszor inkább megcsinálom én, mert jobban lefáraszt az állandó vita és könyörgés. A kisebbik ráadásul felvett egy hihetetlen flegma, bunkó stílust is, épp ezen borultam ki ma délelőtt.
tegnap 15:47
4/9 anonim válasza:
Sajnálom, és valóban teljesen jogos és érthető, hogy ilyen állapotban vagy, tényleg nem lehet egyszerű.
Szerintem azért sem nagyon segítenek, mert tudják, te úgyis meg fogod csinálni (helyettük), így eleve nem érzik fontosnak, hogy megtegyék azt, amit tőlük kértél.
5/9 A kérdező kommentje:
2: próbáltam párszor segítséget kérni, de a legutóbbi is már hónapokkal ezelőtt volt. Például kértem az exsógornőmet, hogy beszéljen a bátyjával, hogy foglalkozzon többet a gyerekeivel és engem ne bántson állandóan, ne keressen rajtam fogást... a válasz sajnálkozás, sóhajtozás volt, hogy ő sajnos nem tud mit tenni, pedig ha valaki, ő hatással tud lenni a bátyjára. Egyébként egy elég halk, visszafogott nő vagyok és olyan, mintha senki nem akarná meghallani, ha segítséget kérek.
tegnap 15:51
6/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék megbántani senkit, de privátban nem szeretnék senkinek válaszolni. Aki érdeklődött, hogy van-e párom, neki itt válaszolnék, hogy nincs, de igazából időm se lenne egy párkapcsolatra és az exférjemmel történtek után nagyon kedvem sincs hozzá, hogy legyen.
tegnap 16:20
7/9 Senior Séf válasza:
Nagyon nehéz helyzetben vagy. Sajnos azonban az, hogy ezt tudod, és az, hogy ezt mi elismerjük, fikarcnyit se lesz jobb a helyzeted.
8/9 anonim válasza:
Jogos. Nem vagy gyenge. Pihenned kell. Aztán valamit kitalálni, változtatni, pl. tudasd a gyerekekkel, hogy szövetségesre van szükséged, nem ellenfélre (házimunka, stílus).
9/9 anonim válasza:
Nehéz nyilván, de miért szültél ilyennek 2 gyereket is? Egyet se kellett volna neki, persze mostmar késő bánat. Nem hiszem,hogy akkor jobb ember volt,csak gondolom a rózsaszín köd elborította az agyad és nem láttál reálisan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!