Hogyan kezelitek hogy egyedül vagytok a munkahelyen? Minden nap?!
Volt kolléganőm de mindegyik elment a főnök miatt.. én nem akarom otthagyni a helyet mert jól fizet, bár a forgalmunk nem a legjobb.. nem érdekli a főnököt.. nem tesz érte..
Elég unalmasan telnek a napjaim a kevés forgalom miatt, nincs kihez szolni
Mig voltak ott kolléganők elvoltunk, hogyan lehet kezelni azt a sok egyedüllétet? Hogy menjen könnyebben az idő?
Sokszor érzem magányosnak magam
Van felvétel?
Én ki próbálnám és szívesen beszélgetnék veled, viszont egy idő után biztosan megunnál.
Egyébként telefonon lehet beszélgetni ha van olyan ember.
Én imádok egyedül lenni a munkám mellett, bár a munkatársi felhozatal is inkább ezt idézi elő.
Neten tanulj online valamit közben, filmezz, hallgass zenét, konferenciabeszélgessetek.
1es: szoktam gyakorizni sokat :D
2: sokszor netezek videot nezek de egy ido utan unalmas
Gondolkoztam rajta hogy váltsak e, igazából csak a fizetés tart vissza, viszont ha a főnök így folytatja becsődölnek.. nem tesznek semmit hogy fejlődjön a bolt
6os
Pont ez a bajom
Minden nap csak videok meg youtube stb
Mar unalmas minden nap ugyan azt..
Légy egy kicsit kreatívabb... olvass, kezdj el nyelvet vagy valami újat tanulni, fejleszd magad... válassz egy új hobbit, csinálj valami kreatívat.
Az, hogy bámulsz ki egész nap a fejedből és meg a youtube, persze, hogy unalmas...
Nekem is ilyen a munkám igaz annyival jobb hogy vannak itt páran de mindenki a saját irodájában ül, vegetál.
Én olvasok, netflix hbomax, disney+ társait nézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!