Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy menthetetlenül csúnya vagyok és emiatt egyedül maradok? 28/N

Figyelt kérdés

Hiába teszek meg mindent, nem lehet javítani a fejemen. Ápolt vagyok, próbálok ízlésesen öltözködni, de ezek nem változtatnak az arcomon, ami ronda. A smink sem segít, profi sminkeshez is elmentem és nem lett jobb a helyzet.

Photofeeler-en (ez egy olyan oldal, ahol értékelik más képeit) még soha sem sikerült 4/10 feletti értékelést kapnom, hiába a legjobb képeimet töltöttem fel. Ez az oldalon bőven átlag alatti, főleg nőként. Barátnőim, akik kipróbálták az oldalt, mind 7/10-9/10 közti értékeléseket kaptak.

Párkapcsolatom még nem volt soha. Kamaszként még elfogadtam azt, hogy csak szexre kellek a pasiknak (na jó, ebből sem volt sok), most viszont már nem vagyok hajlandó ilyenre sem, csak komoly párkapcsolatban gondolkozom. Erre viszont esélyem sincs, mindenkinek csak a szép nők tetszenek.

ma 12:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Én ebben nem hiszek, mert olyan csúnya férfi és nőismerőseimnek van házastársa meg családja, hogy csak na. M
ma 12:21
 2/26 anonim ***** válasza:
54%
Nők csak akkor nem találnak társat, ha nagyon válogatósak. Csúnya férfiak között biztos, hogy fog találni csúnya nő is társat.
ma 12:25
 3/26 anonim ***** válasza:
81%
28 évesen inkább élvezd az életet és ne arra görcsölj rá, hogy ki szép és ki nem az, mivel a szépség relatív dolog. Photofeeler és társait még be is tiltanám, de lehet, hogy meglepő eredményt kapnál, ha nem az agyon retusált, profi sminkes, beállított fényképedet töltenéd fel, hanem egy természetes képet.
ma 12:28
 4/26 anonim válasza:
45%
na,belementél sexkapcsolatba?lebuktatod itt a nőket,nem is tetszettél nekik,csak állt a répa,grat...én is raktam fel képet photofeelerre,de nem kaptam egy szavazatot se
ma 12:29
 5/26 A kérdező kommentje:

"lehet, hogy meglepő eredményt kapnál, ha nem az agyon retusált, profi sminkes, beállított fényképedet töltenéd fel, hanem egy természetes képet"

Van olyan is, ami teljesen természetes. 3,6/10 vagyok a skálán azzal a képpel.

ma 12:33
 6/26 anonim ***** válasza:
28%
Kamu kérdés. Munkahelyemen férfias arcú nőknek is van férje!
ma 12:35
 7/26 anonim ***** válasza:
69%

Én őszintén kíváncsi lennék rád. Nekem sokszor olyan nők tetszettek arcilag, akit más csúnyának lát. Fejre én sem vagyok túl szép.

35/F

ma 12:36
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

De ha szexre kellesz a férfiaknak akkor olyan gáz nem lehet a szitu mint ahogy gondolod.

És akkor kapcsolat is lesz előbb utóbb

ma 12:36
 9/26 anonim válasza:
100%
Mi a csúnya benned?
ma 12:39
 10/26 anonim válasza:
23%
8 a férfiak a birkákat is megtosznák
ma 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!