Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon ciki ha úgymond egyedül...

Nagyon ciki ha úgymond egyedül töltöm a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Párommal élek közel 8éve együtt. Majdnem 30 évesek vagyunk. Viszont ő minden karácsonykor szinte dolgozik, most pont úgy lesz beosztva hogy 24től 26ig mennie kell. Nehéz gépkezelő egy hulladéktelepen, így mivel hulladékszállítás is lesz így neki is kell mennie.

Már megszoktuk ezt, hogy én ilyenkor otthon vagyok az állatokkal. Ő pedig délután három körül hazaér. 24én megfőzök, utána meg pihenés van .

Csak nekem élnek a szüleim, de én már karácsony előtt elmegyek hozzájuk, párommal novemberben voltunk náluk és januárban újratervezünk menni.

Viszont bárki kérdezi hogy mi a terv karácsonyra és mondom hogy a párom dolgozni fog akkor teszik a megjegyzést, hogy "ennyire utáljátok egymást"? Meg hogy ünnepekkor se tudtok együtt lenni, ennyire kell a pénz?

Amúgy mindig együtt vagyunk :D mindennap délután 4re már itthon van és hétvégén is együtt vagyunk. Nem utáljuk egymást, csak ezt szoktuk meg. Párom meg azt mondja tojik mindenki véleményére.

ma 04:54
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Te meg nem mert megkérded gyakorin. Tehát zavar. Nyugtasson meg, hogy a karácsony már a pénzről szól mellé kapsz 1 napot ami hivatalosan délig tart utána meg két piros betüs napot.

Mi ezért tartjuk október 6.-an a Karácsonyt, az az Ortodox kari és senki nem szól ha oda kérek szabadnapot. :)

ma 05:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki, sokan töltik egyedül a karácsonyt.
ma 05:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Mások is dolgoznak karácsonykor, pl. apukám december 25-én fog 24 órázni. A felfogásod és az ismerőseid beszólása a ciki.
ma 05:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A "Karácsony a pihenésé" emberek lennének a legjobban megsértődve, ha a szolgáltatók is így gondolnák. Karácsonykor járnak a buszok, villamosok, vonatok, működnek a kórházak, gyógyszertárat is lehet találni. A férjednek ez a munkája, a rokonaid lennének a legjobban felháborodva, ha nem lenne szemét szállítás.
ma 06:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is dolgozom 24-26-ig a párom meg egyedül lesz. Nem ennyire kell a pénz de valakinek muszáj dolgozni a cégnél akkor is plusz minket ez az egész ünnep annyira nem izgat. És előtte utána is lehet karácsonyozni. Még 26-án is
ma 06:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem érdekel titeket a karácsony, a Ti dolgotok.
ma 07:01
 7/10 anonim ***** válasza:
6.-os. A templomot is meglátogatod, vagy ez a része már nem "trendi"?
ma 07:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, miért volna az?
ma 07:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Undorító beszólás. Én is dolgozom 24, 25-én. Csomó más ember is.

Miért lennél egyedül, ha minden nap hazamegy??? Esetleg ha nem avatnál be mindenkit minden részletbe, a barmok nem szólnának be ilyesmit, hogy ennyire kell a pénz? Mert azt se bírják felfogni, hogyha mindenki elmenne ilyenkor 2 hét szabira, megállna az élet.

ma 07:58
 10/10 anonim ***** válasza:
05:58: persze, ortodox karácsonyt tartasz a velikij aktyjabr napján! Eh!
ma 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!