Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon ciki ha úgymond egyedül...

Nagyon ciki ha úgymond egyedül töltöm a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Párommal élek közel 8éve együtt. Majdnem 30 évesek vagyunk. Viszont ő minden karácsonykor szinte dolgozik, most pont úgy lesz beosztva hogy 24től 26ig mennie kell. Nehéz gépkezelő egy hulladéktelepen, így mivel hulladékszállítás is lesz így neki is kell mennie.

Már megszoktuk ezt, hogy én ilyenkor otthon vagyok az állatokkal. Ő pedig délután három körül hazaér. 24én megfőzök, utána meg pihenés van .

Csak nekem élnek a szüleim, de én már karácsony előtt elmegyek hozzájuk, párommal novemberben voltunk náluk és januárban újratervezünk menni.

Viszont bárki kérdezi hogy mi a terv karácsonyra és mondom hogy a párom dolgozni fog akkor teszik a megjegyzést, hogy "ennyire utáljátok egymást"? Meg hogy ünnepekkor se tudtok együtt lenni, ennyire kell a pénz?

Amúgy mindig együtt vagyunk :D mindennap délután 4re már itthon van és hétvégén is együtt vagyunk. Nem utáljuk egymást, csak ezt szoktuk meg. Párom meg azt mondja tojik mindenki véleményére.

dec. 17. 04:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Évekig töltöttem egyedül a karácsonyt, mert nem éltünk együtt az exemmel és neki egyáltalán nem volt fontos a karácsony (meg én sem 😀 ).

Mivel én alapvetően szeretem ezt az ünnepet, ugyanúgy feldíszítettem a fát, karácsonyi filmeket néztem, jókat főztem-sütöttem magamnak és remekül elvoltam. Persze, mióta megismertem a párom és kettesben töltjük az ünnepeket, sokkal jobb.

dec. 17. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha délután 4-re hazaér, akkor nem teljesen egyedül töltöd a karácsonyt, a "lényegi részén" együtt lesztek, pl. 24-én este a közös vacsorán, meg az azt követő két nap is esténként. Mielőtt megnyitottam a kérdést, azt hittem, hogy full egyedül leszel végig, mert pl. a családtól távol élsz, barátaid meg párkapcsolatod pedig nincsen. De hát végülis nem ez a helyzet, nem leszel végig teljesen egyedül. Ott lesz veled a párod, csak nem egész nap 0-24-ben, hanem esténként. De estére mindig hazatér. Azért ez így sokkal jobb helyzet, mint akik ténylegesen egyedül karácsonyoznak, akiknek egyáltalán senkijük nincs. És egyébként az a helyzet sem "ciki", ha valaki teljesen egyedül tölti a karácsonyt, csak nem jó, szomorú. (Annak, aki magányos. Aki egyedül is jól elvan magában, annak mindegy.) A ti helyzetetek egyáltalán nem "ciki". Sokan dolgoznak karácsonykor is. Párodnak van igaza, teljesen mindegy ki mit mond, ne érdekeljen mások véleménye.
dec. 17. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Karácsonykor ugyan otthon leszek, de a Szilvesztert, meg az Új Évet munkával töltöm, egy korty szeszes ital nélkül. Most kezdjek el panaszkodni? Valakinek dolgozni is kell.
dec. 17. 11:31
 14/15 Metionin ***** válasza:
Senkinek semmi köze hozzá. Nem mindenki kerít akkora feneket a karácsonynak, vagy simán nekik úgy is jó ha nincsenek egymás seggében egy előre meghatározott napon, ha egyébként a többi nap együtt vannak.
dec. 17. 12:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

""ennyire utáljátok egymást"? Meg hogy ünnepekkor se tudtok együtt lenni, ennyire kell a pénz?"

Milyen emberek kérdezik ezt? Soha eszembe sem jutott bárkitől ilyet kérdezni. Aki ennyire mással van elfoglalva, az nem akar szembenézni a saját életével, tehát a probléma valójában a saját életéből ered, nem máséból.

Aztán azok a családok mennyivel jobbak, akik együtt töltik a karácsonyt, felteszik a netre a mosolygós képeket, ahogy állnak a fa előtt, majd a karácsonyi vacsorán ordítoznak egymással? Netán még csalják is egymást, de a facebookra kell a családi fotó, hogy fenntartsák a tökéletes család látszatát...

dec. 17. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!