Csak én töltöm egyedül a karácsonyt?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 21:29
2/19 anonim válasza:
Elég rossz lehetsz statisztikából, ha képes vagy ilyet feltételezni.
3/19 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem álltam neki statisztikázni. Talán majd jövőre.
2016. dec. 23. 21:37
4/19 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy egyedül?
Én a családommal/barátaimmal töltöm, de nincs barátnőm ha ez érdekel. Mégsem érzem egyedülinek.
5/19 anonim válasza:
nálunk karácson se lesz.. na bumm. lesz egy hosszú hétvége, ami pillanatok alatt elrepül és minden folytatódik a megszokott unalmas módon.
6/19 A kérdező kommentje:
Egyedül jelen esetben, én, apu, anyu. Most aztán lehet fikázni, meg minden, hogy nem is egyedül, de ez már nem olyan mint régen. Két tesóm már messze jár. Barátnő nincs, de lehetett volna, valamiért megharagudott, és azt sem tudom miért, és ez a legaggasztóbb.
2016. dec. 23. 21:46
7/19 anonim válasza:
Más meg melózik karácsonykor is. De legalább nincs egyedül, lehet rá irigykedni :D
8/19 anonim válasza:
Párkapcsolatban az emberek beszélgetéssel szoktak információt cserélni. Így megtudhatod, hogy pontosan miért neheztel rád. #lifehack
10/19 anonim válasza:
Ne hidd azt, hogy egy párkapcsolat megoldja majd az életed problémáit, a jelenlegiek helyett generál újakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!