Ki hogy vészeli át a karácsonyt, aki egyedül van?
Ma folyamatosan leveleztem itt 4-5 ismerősömmel, szinte 10 perc szabadidőm nem volt. Szerintem így fogom a többi napot is eltölteni.
F
Én reggeltől már készülök a karácsonyra. :)
Miután megreggelizem, töltök magamnak egy kis tojáslikőrt, nekiállok az ünnepi étel elkészítésének.
Mivel nem szeretem a halat, idén borlevest csinálok habgaluskával, töltött dagadót és mákosgubát.
Ma készítettem töltöttkáposztát, holnap azt ebédelek.
Ebéd után behozom a fenyőt és feldíszítem, közben karácsonyi zenéket hallgatok és tojáslikőrt szopogatok
A fa alá teszem amiket a barátaimtól kaptam és amiket magamnak, meg a kutyámnak vettem ajándékokat. Ilyenkor mindig veszek magamnak valami olyasmit, amire év közben nagyon vágytam, de nem vettem meg.
Közben elintézek egy-két hívást, én hívok, vagy engem hívnak, jó hallani őket.
Megfürdöm, hajat mosok, felveszek egy általam szépnek tartott ruhát és 6 órakor meggyújtom az égőket a fán. Befut a húgom skype-on, (1000km-re él) beszélgetünk vagy egy órát, köszöntjük egymást.
Megvacsorázom, közben karácsonyi filmeket nézek a tévén, mert erre van igényem,... ilyenkor nekem ez kell.
Kibontjuk a kutyussal az ajándékokat, meglepődünk, örülünk.:)
Élvezem a meleg, kedves otthonomat, a csendet, a nyugalmat, a fenyő és süti illatot, béke van a lelkemben.
Ennél jobban csak akkor érezném magam, ha a hó is esne, de ehhez már évek óta nincs szerencsém.
Mindig eltervezem, hogy elmegyek az éjféli misére, de ebből rendszerint nem lesz semmi, mert addigra elálmosodom.
25-én elutazom 2 nap wellness-re, ott találkozom a barátaimmal.
Hát ennyi! :)
Áldott ünnepet, békés, boldog karácsonyt mindnyájatoknak! ... és ne felejtsétek, minden napunk, ünnepünk olyan lesz, amilyenné mi alakítjuk!
Nalunk aki egyedul van elcsereli a muszakjat es dolgozik a csaladosok helyett.
Onzetlen szep unnepi gesztus.
A munkahelyen eszunk zenet hallgatunk beszelgetunk es ajandekozunk ha jut ra ido.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!