Hogy lehet kibirni hogy teljesen egyedül vagy? Nincs kivel beszelgetned?
Embere válogatja, van akinek ez teljesen rendben van és élvezi a kényelmét.
Legalább nem kell mások hülyeségével foglalkozni, nem mindenki annyira igényli a szociális hülyeségeket, meg kamu barátságokat.
Mások meg még úgy is magányosak, hogy rengeteg emberrel beszélnek, sőt még kapcsolatban is vannak.
Hogy hogy senkivel nem tudsz beszélgetni?
Mostmár rengeteg lehetőség van!
Az azért rajtad is függ...
Hát nekem sok barátom van, lenne kivel beszélgetni de akkor sem viszem túlzásba. Egyébként szar nagyon szar ha az ember full egyedül van..de ezen bármikor lehet segíteni.
De nem feltétlen jobb ha sok barátod van..az első is jól írta. Pl én így is magányos vagyok..ha kapcsolatom van akkor is mostanában.
Attól függ.
Aki nincs rám jó hatással, az inkább ne szóljon hozzám.
Aki viszont hozzáad, az jöhet.
Engem csak "bantalmazók" vettek eddig is csak körbe, (pl bnő aki a párodra nyomul, párod aki megcsal-elhagy, szomszéd aki meg akar verni csak mert szebb vagy, meg élsz, kollegák akik mobbingolnak, "barát" aki téged kibeszél hazudik rólad, nekem nincs, akiben ne csalódtam volna.)
És szoval mióta leépítettem őket, azt látom hogy nem maradt senki.(am rokonaim sincsenek csak über messze es nem tartanak kapcsolatot.)
Néha probálok neten ismerkedni de rámennek arra hogy szex kell nekik, (mégcsak nem is ismerem de neki szex kell..), igy onnan is kiregiztem. De voltak olyanok is, akik arra mentek rá, hogy majd kirabolják a lakást, vagy pl. ex aki nekikezdett féltekenykedni meg támadni.
Igazábol én ebbe a nagy önálló felnőtt életben tökegyedül nőként mégcsak annyit tapasztaltam meg, hogy vagy rossz emberek vannak, vagy kb senki, vagy akiben később fogsz csalódni.
Úgy élem meg a csendet, meg azt hogy nem lehet kihez szólni, és azt hogy le vannak építve, hogy na ma se csal meg senki, ma se sírok egy szakítás miatt, ma már nem rajtam röhög rolam pletykál a "bnőm", ma nem akar megverni leköpni a szomszéd, eldugult, ma már ezek a bántalmazók megszűntek meghaltak.
És csend van
Amugy csenddel is kezdődött minden. Nyitottam a világra ismerkedtem barátkoztam, és sorra ez adatott nekem hogy aljasabbnál aljasabb emberek csak.
Mentem velük egy nagy üres kört hogy aztán meggyalázva megtépázva ki is iktassam őket.
Néha próbálok még nyitni ujra. Regelek valahova. És akkor folytatódik. Internetes beszólások szexuális zaklatások meg a többi.
És kiregelek.
Jelenleg ugy vagyok vele inkább a csend minthogy képen vágjon vki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!