Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet kibirni hogy...

Hogy lehet kibirni hogy teljesen egyedül vagy? Nincs kivel beszelgetned?

Figyelt kérdés
dec. 29. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Remekül, sőt, egyre jobban.. Nem bírom a hülyéket.
dec. 29. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sose voltak barátaim, párkapcsolatom se. Volt egy-két rövid időszak, mikor volt valaki az életemben egy ideig de azok nem voltak barátnak, párnak nevezhetők. Én is kb ugyanazon mentem végig mint a 7-es válaszoló.

Régen nagyon zavart, depressziós voltam, hogy nincs kihez szólni, egyedül vagyok, stb., aztán jöttek emberek az életembe akik ugyanúgy csak kihasználtak, megaláztak több ember előtt, és azóta teljesen átfordult nálam ez az egész, már élvezem a magányt, a nyugalmat.

Persze néha hiányzik a társaság, hogy legyen kivel meginni valamit, beszélgetni egy jót, de legalább nem mérgeznek tovább ilyen toxikus emberek, nem kell megfelelnem senkinek, nincs aki pletykálna, áskálódna a hátam mögött.

dec. 29. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

#7: Ugyanezt tapasztalom férfiként annyi különbséggel, hogy nálam nem a "szexelni akar ismeretlenül", hanem a "puhatolózik az egzisztenciális/vagyoni/karrier/családi állapotomról" része volt a hangsúlyos, egyik részét az sem érdekelte volna, ha bűnözésből, de van pénzem, másik része puzzle darabkaként akart volna illeszkedni az elképzelt álomvilágába, ahol én csak egy mérföldkő/ugródeszka/kellék vagyok...

Barátoknál ugyanez. A férfiak őszintébbnek tűnnek, de csak tűnnek a felszínen, de ugyanúgy az alapján kategorizálnak, hogy mit nyerhetnek, milyen hasznot húzhatnak rövid, közép vagy hosszútávon belőled.

dec. 30. 03:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Soha sincs maga az ember. Ismerőssel, ismeretlennel akarva akaratlanul szóba elegyedsz az utcán. Munkatársam szokta csinálni, hogy neki állandóan beszélni kell, állandóan fossa a szót és nem veszi észre magát. Házas embereknek adja a tanácsait, meg gyereknevelésben pedig se háza se gyereke nincs. Így ő nagyon fontosnak érzi magát, pedig mással egy lenéző pöcs. A poén hogyha az értelmére figyelsz a körmondatai között szerencsétlennek, rájössz hogy sokszor semmit sem mond, csak játtatja a száját mint a kacsa picsáját.. nagyon idegesítő tud lenni, hogyha éppen számolna, mérne az ember.
dec. 30. 05:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem ez az álmom :') Mikor egyedül éltem, életem legszebb időszaka volt. Imádtam, hogy ha hazaérek, akkor ott csak én vagyok. Sajnos a covid eléggé hazavágott anyagilag, mostanra sikerült visszaépíteni a megtakarításom, szóval emiatt 2020 ősze óta lakótárssal élek, és ő is introvertált, elvan magának a szobájában, néha nyilván beszélgetünk, ha összefutunk a konyhában, meg ha meg kell beszélni, hogy ki engedi be a tulajt, mikor jön a lakbérért, meg ki vegyen budipapírt, de még így is frusztrál, hogy nem vagyok itthon teljesen egyedül. Pedig egy tündér a lakótársam. De amint lejár a szerződésem, költözök külön, hogy újra egyedül éljek.
jan. 1. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!