Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez rosszul esne,rombolnà az...

Ez rosszul esne,rombolnà az önbizalmad?

Figyelt kérdés

Múltkor kaptam egy megjegyzést,amit véletlenül hallottam meg.

Így szól:Két éve még olyan szép volt,nagyon jól nézett ki.

Pedig semmi vàltozàs nem lett,max 3centivel rövidebb a hajam 😅Szültem ez idő alatt,de nem hiztam el.Ez volt a 2.gyerekem,tehàt màr anya voltam akkor is,amikor dicsért...Mert ha lenne rajtam +30kg megérteném,de így...

Férjnél vagyok,nem arról van szó,hogy egy félig idegen ember véleménye fontos,de meglepett.

tegnapelőtt 06:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Azt nézd meg, hogy kitől jött ez a megjegyzés. Lehet, hogy szimplán csak irigy rád, mert két gyerek után is jobban nézel ki, mint ő.

Kérdésre a válasz: ez nem befolyásolja az önbizalmamat.

tegnapelőtt 07:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezt férfi mondta.Én ferfitől ilyet még sose kaptam,lehet azèrt esett rosszul.Pedig úgy érzem,szinte kivirultam,meg törődök magammal tovàbbra is.Ezért lepett meg.
tegnapelőtt 07:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet 2 éve utoljára szoknyában vagy strandon látott most meg nagykabátban.

Ilyenekre nem kell adni.

Nekem is olyanok a pasik ha pl vki lagzijára, vagy egy buliba ki vagyok öltözve akkor én vagyok álmaik nője, ha meg takaritok leszaladok a szeméttel melegitoben akkor meg én vagyok vmi 20. átlagmanci csak.

tegnapelőtt 07:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fáradtabbnak tűnsz a gyerek miatt? Amúgy ne foglalkozz vele, engem nem érdekelne, amíg nem a párom véleménye lenne ez.
tegnapelőtt 07:26
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Nem lehet hogy a szülés "megasszonyosított"? A legtöbb nőnek eltűnik a dereka, lógósabbak lesznek a melleik, kiéltebb a fejük. Csak tipp.

Mondjuk tök mindegy hogy nézel ki, ha 50 kilót szedtél volna fel akkor sem illik ilyet mondani. Oda kellett volna menned és mondani hogy "te 2 éve se voltál szép/ mindig is csúnya voltál"

Máskor ne hagyd magad.

tegnapelőtt 07:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem,a derekam biztos nem tűnt el,bàr olyan ruhàban làtott,ami nem igazàn emeli ki,milyen a derekam🙂A melleim sem vàltoztak ìgy ruhàban semmi vàltozàs nem làtszik,ugyanolyan,mint 17évesen.
tegnapelőtt 07:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aranyos vàlaszokat,nem is az van,hogy ezen annyira meg annyira kiakadtam,csak nem értettem.Amikor haza jöttem,beàlltam a tükör elé és gondolkoztam,hogy ez meg mit làtott?😂Nem tudom,miben rejlett a vàltozàs az ő szemében.Az unokatesóm haza jött külföldről 3év utàn,azt mondta nem is làtszik,hogy szültem.
tegnapelőtt 07:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csak valami baja van és direkt akart valami rosszat mondani. Vagy akivel beszélt, az a 'hobbijuk' hogy másokat szidnak. Sok ember ilyen, hogy másokat szid, attól érzi jobbnak, többnek magát.

Most legalább már tudod, hogy nem őszinte. Hiába kedveskedik a szemedbe, ha a hátad mögött ilyeneket mond.

Ne foglalkozz vele.

tegnapelőtt 09:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Régen akart tőlem valamit,de én nem.Lehet ezért is,ha így jobban belegondolok.No de mindegy is,az ő véleménye nem vàltoztat semmit,az nem szentíràs.
tegnapelőtt 09:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9: Igen, ez nagyon tipikus reakció, ha valakit visszautasítasz, akkor mond rád valami csúnyát. Valószínűleg ez lesz a megoldás.
tegnapelőtt 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!