Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van egy "ismerősöm/barátom"...

Van egy "ismerősöm/barátom" akivel elég közel kerültünk és minden nap beszéltünk meg beszélünk is, de megváltozott egy veszekedés után. Hogy kéne megoldani?

Figyelt kérdés

Szóval egy darabig minden semmi baj nem volt. Tökéletes volt a közös hang. Utána jött 1-2 vita és 1-2 veszekedés. És akkor vagy ő vagy én haragudtunk.

És nyilván azóta megváltozott a viszony.

Sorolom miket vettem észre.

-Nem szokta elmesélni általában hogy mi történt vele, vagy milyen napja volt, milyen napja lesz. Ilyen felszínesen pár szóban maximum.

-Nem kezd bele magától témákba.

-Vagy ha én belekezdek akkor nem mindig teszi hozzá az ő részét, csak így válaszolgat.

-Párszor faképnél hagy (vagy kifogással vagy valós dologgal nem tudom)

És hát úgy jön le hogy nem akar beszélgetni. De ha én nem keresem akkor ő keres. Most ezt hogy értelmezzem?

ma 00:54
 1/1 A kérdező kommentje:

"Minden jó és semmi baj nem volt" úgy akartam 😭

Amúgy meg azt se szeretném hogy azt gondolja nem vagyok rá kíváncsi. De nem akarok zavarni se.

ma 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!