Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Nem értem magamat sem...külsőre:

15 éves,175 centi magas (régebben még ennyi voltam), 87-86 kiló, erős alkatú, csontozatú vagyok, jó kiállással, karakteres arcú,viszonylag helyes és igényes vagyok. Jó dumám van, humoros is vagyok, rengetegszer megkapom ezt a lányoktól, fiúktól is.. szval nem én találom ki. Talán ez a nagy szerencsém is.. (pl. csajozás terén) nagyon sokszor megtudom nevetettni a lányokat, barátaimat.. sokszor nagyképű vagyok, egoistának tűnhetek, de ennek ellenére tisztában vagyok a hibáimmal. Szval ezt csak azért írtam ezt le, hogy tudjátok nagyjából, milyen vagyok, külsőre, stílusra.. de mégis. Sokszor nagyon érzékeny vagyok.:( Annyira rossz. Valamelyik nap elmentünk megnézni a Paddingtont 2-t..és tök vicces volt, de amikor végre a végén találkozott a maci a nagymamájával Londonban, ahová mindig eltakart jutni, majdnem sírva fakadtam..nagyon nagy önuralom kellett hozzá. És dettó ugyanez van a többieknél is.. nem tudok elmenni nagyon ilyen filmekre, másokkal semmi hasonlót nézni, mert sírás lesz a vége. Ha meghal a filmben a nagyon szeretett főszereplő, (általában a kislányok,kisfiúk, öregek érintenek meg) vagy valamilyen állat, vagy valami családban szomorú dolog történik akkor mindig rám tör... Ha ilyen nagy katasztrófa van akkor nem, csak ha egy kicsit már szemelyesebbnek érzem, közelebbnek az állatokat és embereket. Akkor nagyon megtudnak érinteni. Ha egy kislány a katona apját nem látta sokaty és az egyszer hazatér.. ha egy kutya a barátját probalja segíteni, de az már meghalt, de ő azért sem adja fel..ezer és ezer ilyen video van, ezeken mindig elerzekenyulok.. néha szégyellem magam ezért, Hogy túl konnyen tudok sírni.. amikor összevesztem azzal a lánnyal akivel tavasz elején ismerkedtem meg, nyárra már szerelmesek lettünk egymásba akkor is elszomorodtam..nem ismertem magamra .mikor megbántottam és sírva elszaladt, akkor nem éreztem jól magam, de még nem volt akkor a baj... Utána raeszmeltem mit tettem és tényleg egy hónapig rosszul voltam miatta, rengeteget sírtam.. a bűntudat miatt is.. amikor utána beszéltünk egyszerűen görcsbe randult mindig a gyomrom.. szomorú de ez van.

Szerintem ez baj? nem tudok ezen sajnos változtatni, ilyen vagyok... pár lány mondta már, hogy nem kell mindig az érzéketlen kosziklat játszanom, lehetnek néha érzelmesebb is, de nem igaz...épp ez az. Hogy egyszeruen én érzelmes vagyok, meg romantikus is..de komolyan.. de pont ezért nem merem néha elengedni magam:((

Titeket lányok zavarna??

(lehet rossz kategória, de mivel nem az érdekel, hogy a srácok leszarják e vagy cikiznenek e, hanem az, hogy egy kapcsolatban baj lehet e, ezért ide tettem ki)

minden értelmes választ köszönök 🙄😊

2017. dec. 28. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocsi srác vagyok és tudom hogy a lányok véleménye érdekel, de szerintem semmi baj nincs azzal ha érzékeny vagy, a fiúk lehet hogy fognak emiatt baszogatni de ez van magadat ebből a szempontból nem tudod megváltoztatni ne törődj mások véleményével. És a legtöbb lányt se zavarná szerintem annyira nem rossz a helyzet. Sok kitartást!
2017. dec. 28. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább azzal van a baj, hogy anno elkezdted másnak mutatni magadat a többiek előtt és ezáltal egyfajta bélyeg került a "borítékra". Meghúztad másikkal szemem a saját határaidat és (már ha egyáltalán szeretnél változtatni a helyzeten, önmagadat adni) nem lesz könnyű dolog visszatáncolni a jégen.

Ne akarj ennyire megfelelni másoknak! Ha majd egyszer jön egy lány, aki beleszeret abba a maszkba, amit magadon hordasz, nem lesz szép vége...

2017. dec. 28. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Én nem mutatom másnak magam..csak máshogy viselkedek. Nagyon sokszor humorizálok, nagyzolok, menősködök.. de emelett tudok komoly és érzékeny lenni.. de ezt az oldalamat csak azoknak mutatom meg akiknek szeretném..mármint általában, ez nem ilyen iranyithatos dolog, de halál idegenek előtt, meg olyanok előtt akiket kedvelték nem fogok érzelmeskedni, meg komolyan venni őket, figyelni rájuk, csak azokkal vagyok olyan akik megérdemlik.. de mondom.. általában.

Sokan csodálkoznak amikor megismerkednek, hogy ilyen is tudok lenni.. igen, ilyen is. Ez van, szerintem még mindig jobb, mint ha úgy mond az "ellensegeim" előtt is megmutatom a másik oldalam...

2017. dec. 28. 16:31
 4/5 A kérdező kommentje:

olyanok előtt akiket nem kedvelek**

amúgy köszönöm mindkettőtök válaszát! jó hallani🙄😊

2017. dec. 28. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha őszinte vagy mind önmagaddal, mind másokkal, az úgy már más tészta. (:

A kérdésedre egyébként a nagy írásban elfelejtettem válaszolni; Nem, a legtöbb lányt/nőt egyáltalán nem zavarná, ha könnyen meghatódsz és ezt nem is rejted véka alá.

2017. dec. 28. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!