Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Alakulgatnak” a dolgok - de lépni kéne, már atom belé vagyok esve… Nem akarom direkten jelezni neki, csak lassan, és kisebb-nagyobb jeleket adni. Hogyan?
Egyre jobban látszik, hogy nem vagyunk semlegesek egymás számára. Pár barátnőm már direktbe is megkérdezte, hogy bejön-e nekem, mert üvölt rólam, de róla is, hogy valamivel jobban közeledik és lehet többet akarna.
Csak suliban szoktunk beszélni (osztálytársam), mikor mennyit, de ha egy hetet nézek egyben, akkor baromi sokat.
A kérdés adott: hogyan ne siettessem, de lépjek és jelezzem, hogy igenis akarom és szeretem őt?
16/L

én is ezeket mondom osztálytárssal nem kezdünk max 12.ben szóval csak óvatosan mert később szar lehet
viszont ha nagyon biztosak vagytok benne akkor vágjatok bele és tereld a témát a szerelem felé hátha kiszedtek egymásból valami infót
a végén ha mégis történik valami akkor még majd csak úgy kell visszagondolni rá hogy mi volt jó ebben a kapcsolatban
sok sikert

4-es, nem annyira üvölt, csak lányok kevesen vagyunk az osztályban és túl jól kiismertük már egymást rövid idő alatt, ezért bármit leolvasunk a másikról...
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!