Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » “Alakulgatnak” a dolgok - de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Alakulgatnak” a dolgok - de lépni kéne, már atom belé vagyok esve… Nem akarom direkten jelezni neki, csak lassan, és kisebb-nagyobb jeleket adni. Hogyan?

Figyelt kérdés

Egyre jobban látszik, hogy nem vagyunk semlegesek egymás számára. Pár barátnőm már direktbe is megkérdezte, hogy bejön-e nekem, mert üvölt rólam, de róla is, hogy valamivel jobban közeledik és lehet többet akarna.

Csak suliban szoktunk beszélni (osztálytársam), mikor mennyit, de ha egy hetet nézek egyben, akkor baromi sokat.

A kérdés adott: hogyan ne siettessem, de lépjek és jelezzem, hogy igenis akarom és szeretem őt?

16/L

ma 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nagy pofára esés lesz ebből :D
ma 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es! Szerinted hanyagoljam inkább és hagyjam az egészet a fenébe?
ma 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Én inkább csak óvatosságra intelek :)
ma 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha üvölt rólad, hogy mi a helyzet, akkor nem igazán tudsz nem direktben jelezni neki.
ma 17:48
 5/7 Ada13 ***** válasza:
100%

én is ezeket mondom osztálytárssal nem kezdünk max 12.ben szóval csak óvatosan mert később szar lehet

viszont ha nagyon biztosak vagytok benne akkor vágjatok bele és tereld a témát a szerelem felé hátha kiszedtek egymásból valami infót

a végén ha mégis történik valami akkor még majd csak úgy kell visszagondolni rá hogy mi volt jó ebben a kapcsolatban

sok sikert

ma 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyébként semmivel sem rosszabb opció az, hogy egy esetleges szakítás után rossz viszonyba kerültök, mint hogy mindketten éreztek valamit, de sosem teljesül be a kapcsolat.
ma 18:04
 7/7 A kérdező kommentje:

4-es, nem annyira üvölt, csak lányok kevesen vagyunk az osztályban és túl jól kiismertük már egymást rövid idő alatt, ezért bármit leolvasunk a másikról...

Köszönöm mindenkinek!

ma 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!