Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Menyire gáz vagy probléma-e...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyire gáz vagy probléma-e ha be jön nekem egy lány és én is neki de a lány 1 évvel nagyobb?

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem gáz, de a lányok nem szokták a saját korosztályukat sem elfogadhatónak tartani, nemhogy a fiatalabbakat.

Ez sajnos csak tőle függ, hogy belemenne-e ilyenbe.

2022. márc. 7. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Én 16 vagyok, barátnőm 17, senkit nem zavar ez az 1 év korkülönbség. Plusz, volt már olyan barátnőm, aki 2 évvel volt nálam idősebb, és ott se érdekelt senkit.
2022. márc. 7. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lánynak is bejössz akkor nem azt az 1 évet fogja nézni :D Végképp nem gáz
2022. márc. 8. 04:12
 4/5 NTBS ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs vele. 1 év az nem különbség.
2022. márc. 8. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Én is egy évvel vagyok idősebb a barátomnál (én 17 vagyok, ő 16). Sőt, a bátyja is egy évvel fiatalabb a barátnőjénél (18 és 19 évesek). Semmi gond nincs ezzel, az érettség nem a kortól függ.
2022. márc. 8. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!