Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy fiú, akit óvoda óta ismerek, felettem jár egy évvel (óvodában visszafogtak), de annyira egyébként nem szoktunk beszélgetni, ráadásul a matektanárom fia, de nagyon kedvelem... tetszik. Hogyan mondjam el neki??
Figyelt kérdés
ma 18:32
1/4 A kérdező kommentje:
És egyáltalán érdemes lenne elmondanom? Ez az utolsó éve a suliban és a mi évf.-unk ballagtatja őket. Csak nem tudom. Ha esetleg lehet valami akkor ez az utolsó esélyem. Szerintetek?
ma 18:42
2/4 anonim 

válasza:

“Annyira egyébként nem szoktunk beszélgetni” mit takar? Mármint milyen viszonyban vagy vele? Baráti? Vagy csak ilyen tudja hogy ki vagy de semmi több? Ezt jó lenne tudni.
Szerintem próbáld meg, ha nagyon nem vagy benne biztos akkor amikor elballag.
Szerintem használd ki az esélyeidet mert lehet hogy később örökké bánni fogod! Remélem tudtam segíteni.
Sok sikert!;)
3/4 A kérdező kommentje:
#2 Hát igazából annyi, amikor van közös program (havonta 4-5) olyankor ott, azért úgy egészen el szoktunk beszélgetni, habár olyankor "klikkesedés" van és egy társaságon belül szoktunk lenni. Egyébként most éppen 03.15-re készülünk egy fellépéssel és közösen vannak próbáim velük (színjátszós vagyok és a tanárok szeretnek minden fellépésre engem beszervezni)... nem t'om, hogy ez esetleg lehetőségnek alkalmas-e. Amúgy tollasozik versenyszerűen, úgyhogy az is téma lehetne, tekintve, hogy kötelező sportként délutánonként nekem is kell járnom.
ma 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!