Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vele vagy majd idovel megvaltozik?
lassan 7 honapja vagyunk egyutt viszont egy ideje teljesen megvaltozott,mar nem torodik velem annyit es szimplan erezhetoen enyhult a szeretete.Viszont en naprol napra jobban szeretem es varom minden egyes nap hogy valtozzon,neha nagyon jol mennek a dolgok neha viszont meg tenyleg a szakitast latom a legjobb otletnek.Idonkent ha nem velem van eltunik napkozben 4-5orakra nem valaszol,lattamoz es ha szamon kerem hol volt akkor
pedig bunkozni kezd pedig en csak erdeklodni szerettem volna.Ma peldaul ideges volt es ivott de mielott ivott volna leirtam neki hogy inkabb talalkozzunk es csinaljunk valamit hiszen en szeretnek segiteni neki es nem azt akarom hogy az alkoholba menekuljon ha problema van.De gondolhatjatok mi tortent,igen ez sem erdekelte es ivott.Annyira rosszul erzem magam hogy majdnem minden nap sirok miatta es mindent elnezek neki annyira szeretem :( Mit tegyek?
Egyebkent lany vagyok

Örök szabály, egy életre érdemes szem előtt tartani:
1 Senkit sem tudsz megváltoztatni.
2 Nincs az a szerelem, ami egy alkoholistát kigyógyítana.
3 Nem fogadod el, hogy iszik, hogy nem törődik veled, hogy nem tisztel téged, agresszív és szívtelen. NEM SZERET.
Ergo: nem őt szereted, hanem azt, aki szeretnéd, hogy legyen.
Tehát egy nem létező ábrándképet.
Csak azért, hogy “legyen”, nem érdemes. Inkább senki.
Százszor jobb, tisztességesebb fiú vár rád valahol. Legyél te abban nagyon biztos!
👍🌻
Nagymama🙂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!