Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen megváltozott velem mi miatt lehet? 16/F Egy suliba járunk
1 héttel ezelőtt szerdán össze vesztem vele nagyon mondott nekem csúnyákat de én mégrosszabbakat mondtam neki... meg is bántom és bocsánatot kértem tőle másnap.
Aztán teljesen megváltozott velem már 1 hete teljesen bunkó velem, távolság tartó, kerüli a társaságomat is... tegnap szekáltam azzal hogy mondja meg mi a baja de nem mondja el mindig azt mondja hogy semmi... meg hogy ilyen kedve van és meg se ölel meg se csókol.. pedig idáig megvolt halva értem ő is. Tegnap kérdeztem hogy mit szeretnél? és mondta hogy szünetet mondtam hogy jó oké. de pl ma nézett engem elég sokszor de úgy nagyjából lesz@rt engem. az a tervem hogy holnap beszélek vele de az lesz az utolsó és a végső döntés számunkra, ha megbocsájt vele leszek még, de ha nem akkor vége 4 hónap után. Valamilyen tanácsot tudnátok adni? Egyébként ő 17 éves
Fontos, hogy ezt megbeszéljétek, és lehet hogy még együtt maradtok ez után is, ez rajtatok múlik. Viszont az se mindegy, hogy miket vágtatok egymáshoz. Ha gondolod írd le privátban, ismerve a teljes történetet talán könnyebben tudok segíteni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!