Úgy érzem megváltozott nagyon minden mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Szóval hol is kezdjem a szüleim elváltak apukámmal élek de úgy érzem nagyon megromlott a kapcsolatunk… Se barátaim se hobbim a jegyeim elmennek. Nem tudom hol kéne elkezdeni újra felépíteni az életem hogy helyre jöjjön. Mert olyan nehéz minden sosem jön össze semmi hiába akarom. ;( Ez már annyira felemésztett. Már úgy érzem sosem tudok boldog lenni hiába akarok. Minden nap a sötét szobámban ülök egyedül és sírok mert éppen össze vesztünk. És már annyira elegem van tényleg hiába próbálok kedves lenni és megértő mindig én vagyok a rossz. Szerintetek segítene egy pszichológus? Anyukám mentális problémákkal küzd szóval vele azért nem tartom a kapcsolatot! :(2020. jún. 1. 20:53
1/1 anonim válasza:
Keress valami hobbit ami leköti a figyelmedet és eltereli a gondolataidat a rossz dolgokról.
Sok esetben a sport is jó erre, mert utána több figyelmet tudsz szentelni egyes feladatokhoz, kitartást, és bátorságot ad.
A csoki boldogít, de csak mértékkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!