Szerintetek nekem kéne megváltoznom?
Anya már többször is megvert, és folyamatos terror alatt tart. A legkisebb dolog miatt is ordítozik velem és a testvéremmel. Otthon, utcán, vagy a barátaim előtt. Nem zavarja, hogy megaláz engem. Voltam már nála: fúria, boszorkány, kis hülye, sz*rházi, nem normális... És ezeket ki is mondja. Azt is szabályozni akarja, hogy kivel barátkozzak, most eltiltott a legjobb barátnőmtől, mert állítólag belevisz a rosszba (azzal, hogy elkezdtem szeretni az animét)
Aztán adja a mártírt, hogy én őt nem szeretem, meg hogy hogy hogy merem kimondani azt, amit gondolok róla. Meg hogy hogy bánhatok így vele, mikor ő az édesanyám. Pedig szerintem nem tettem rosszat azzal, hogy egy verés után nem szóltam hozzá, meg nem ölelgettem halálra.
Azt akarja, változzak meg. Szerintetek nekem kellene változnom?
Hat tuti hogy kivannak az ifegri es ha te semmi rosszat nem tettel akkor viszont neki kene orvoshoz fordulnia. Senki se viselkedik igy a gyerekevel ok nelkul.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!