Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok jó egyetlen lánynak sem? Hogy kéne megváltoznom?
17 éves fiú vagyok,soha nem volt még barátnőm.Nem vagyok jóképű,de ronda sem,szemüvegem van,magas vagyok,kék szemű,eléggé izmos de van rajtam 3-4 kg felesleg.(186 cm-78 kg,sokat dolgozok a testemen,de régen kövér voltam).Átlagosan öltözködöm(farmer+póló) Sajnos csendes,visszahúzódó vagyok,de egész normális,udvarias van humorom,önkritikám,némi eszem is.Harcművészetet űzök,kondizok,társastáncolok,szeretek sportolni,elég olvasott vagyok pl.hadtörténelmi tèmákban.(a korosztályhoz képest) Nem nagyon szoktam bulizni.Természetesen nem tartom magam jó pasinak,de annyira borzalmasnak sem.Szeretnék már egy kedves,aranyos barátnőt aki szeret,és én is szerethetem.Nincsenek különleges elvárásaim,csak annyi,hogy legyen valami alakja,és legyen normális.(mármint kedves,szerethető..) De a lányokkal egyszerűen sose alakul ki semmi.Eddig 5-6 lánynál kezdeményeztem,egyikkel se tudtam összejönni.A legutolsó konkrétan 4 randi után otthagyott a fr*ncba,hónapokig nem jelentkezett.Pedig átlagos lànyok voltak,nem plázacicák.Szerintetek mi a baj velem,miért nem jön össze a dolog? Nem akarok egoistának tűnni,de kevésbé jó külsejű ismerőseim is találtak már párt..min változtassak,hogy nekem is sikerüljön?
17/F
Bocsánat ha hosszú lett.
Először is, ezt a csöndesebb dolgot kéne a hasznodra fordítani. Semmi probléma nincs azzal, ha ilyen vagy, nem kell állandóan pattogni és feltűnősködni. A csendes, ellenben humoros embereknek általában sikerük szokott lenni a lányoknál. Elég olykor egy-egy elmés megjegyzés vagy szösszenet. Ha meg tudsz nevettetni egy lányt, az már félsiker.
Amúgy sokkal könnyebb minden, ha van egy bizonyos baráti köröd. Velük sokkal egyszerűbb minden ilyen dolgot megpróbálni, hiszen azért is vannak, hogy segítsenek.
Kicsit alakíts a külsődön, a szemüveg helyett próbáld meg mondjuk a kontaktlencsét, elképzelhető, hogy azáltal sokkal jobban oda tudod vonzani egy lány tekintetét. A barátokhoz visszakanyarodva pedig az nem baj, ha alkalomadtán elmész bulizni. Kicsit kóstolj bele a való életbe, szakadj ki ebből a, már-már eminens fiús énedből. Flörtölj, ismerkedj, ne feltétlenül mindig úgy közelíts egy lányhoz, hogy valami komolyat akarsz. Sokkal több tapasztalatot tudsz úgy szerezni, ha a közelükben vagy, nem pedig írások alapján, meg hónapokon át tartó beszélgetések során. Aztán, ha már egy picit megnőtt az önbizalmad, és tudod, hogy nagyjából mit kell mondani, mire vevők, próbáld meg egy olyan lánnyal, akivel komolyan is gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!