Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz szólna a kérdésem! Melyik kategóriába sorolnátok? Fújjj-semleges-elmegy Mivel még egyetlen bnőre sem tudtam szert tenni, nyilván sejtem a válaszokat, de azért mégis.
2012. szept. 20. 20:32
1/16 anonim válasza:
szerintem helyeske vagy
nem a külsőddel lesz itt a gond
2/16 anonim válasza:
Sztem semmi gond nincs veled! 21/L
3/16 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten jól nézel ki:) 18L
4/16 anonim válasza:
jah átlagos vagy, de azért az első 2 válaszoló nem tuti h ettől még járna veled.
De nem vagy vészes szóval én azt mondom h lehet barátnőd simán. kicsit más öltözék növessz egy kis hajat és jó
5/16 TOMAtm válasza:
pózolj vasalódeszkával :) am pasi szemmel simán csajozhatsz.
6/16 anonim válasza:
a fejed oké.
de felrakhattál volna normálisabb képet is. szóval az ízléseddel vannak bajok.
20L
7/16 anonim válasza:
tényleg elég érdekes ez a kép, de amúgy nincs baj veled :)
8/16 anonim válasza:
Sztem olyan semmilyen vagy....
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Jó,otthoni pólóban vagyok,utcára nyilván nem mennék ki benne..
TOMATm
Szóval az vasalódeszka?:D
Húgom szobája,de fogalmam sem volt mi lehet az.....:D
Am nem tudna adni vki vmilyen tippet,h milyen haj állna jól?
2012. szept. 20. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!