Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne ha én keresném lány létemre? De max egy rövidke semleges smsről lenne szó h h van meg h rég beszéltünk. Jó lenne tudni h akkor most mégis h állunk.
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 21:19
1/8 anonim válasza:
egyenlőség van nem muszáj mindig a fiúknak kezdeményezni/keresni
2/8 anonim válasza:
nem gáz az. nekem tetszene, ha egy csaj írna
3/8 ASOT válasza:
Igen! marhaciki lenne!
B@sszus! Ez most vicc?
NEM! nem lenne ciki.
Ismeritek egymást nem? Akkor meg?? Ennél több eszed legyen.
Fogd a telefonod és írj neki egy üzit és ne agyalj ilyen baromságokon.!
Amúgy mellékesen az sem ciki ha még nem ismeritek egymást és a lány kezdeményez, de ez már más tészta.
4/8 A kérdező kommentje:
rendben csak nem akarok nyomulós lenni,minden honnan azt hallom h első randi utána férfinak kell lépnie.egyszerűen csak nem akarom ráerőltetni magam.
2012. aug. 13. 21:22
5/8 ASOT válasza:
nem lesz gáz.
Azonban ha nem válaszol és nem érdekled és nem akar találkozni akkor bukta.
De legalább kiderült.
6/8 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kell mindig a fiúnak kedvezményeznie?
Mert ő nem fél a visszautasításodtól?
8/8 anonim válasza:
Egyetértek minden helyeslő válasszal.
Örülni is fog Neked, kivéve, ha Hisztis P-ként barmoltad alapig a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!