Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ez igaz, akkor én miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez igaz, akkor én miért nem találok egyetlen egy ilyen fiút se!? Többi lent

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 8. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen lány kéne, de nem hiszem, hogy létezik
2012. okt. 8. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert nem ismersz../F
2012. okt. 8. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:

mert ezt egy (1!) fiú írta és nem az összes fiú.

Tehát vannak ilyen gondolkodású férfi egyedek is. Tény, hogy sokan nincsenek, így megtalálni is nehezebb.

Szóval fog fel úgy, hogy ez egy játék, ahol az első megtaláló viszi a főnyereményt.

2012. okt. 8. 16:37
 4/9 A kérdező kommentje:

1. Létezik ilyen lány, hidd el:)

2. haha:DDD

2012. okt. 8. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Én több ilyen fiút is ismerek, de a lányoknak nem akaródzik minket észre venni (foglalkozni velünk, akkor sem, ha próbálkozunk) hiába, a faszk@alapok valahogy kelendőbbek a korosztályban, majd lesz olyan, akinek ez tetszik.

F17

2012. okt. 8. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Barátzónában nézz körül, lesznek ott jó páran, mint a pokolban..
2012. okt. 8. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, ez teljesen attól függ, hogy tudom-e szeretni a lányt, ha szeretem, akkor ez mind-mind igaz rá. De egy tucatlányra, akivel csak rövid időt együtt vagyok sosem lesz igaz. Mert őket nem úgy látom, mint egyenrangú partnert, mint valakit, akit bármitől megvédenék, akit mindig csodálnék, és akinél én lennék a legboldogabb, ha reggel az ágyban smink nélkül láthatnám, vagy akinek odaadnám egy hideg őszi estén a kabátom, miközben én csak egy pólóban vagyok, azért, hogy ő ne fázzon, és másnap érezhessem az illatát...

Ezt nem látjátok, ne legyetek tucatlányok, legyen bennetek valami, amitől különlegesek vagytok, legyetek természetesek, sminkeljetek visszafogottan... Normális embernek nem kellenek a műpics@k... Szóval fel a fejjel, legyél vidám, nyitott, és ápolt, meglátod, hogy találni fogsz egy saját kis lovagot, aki bármit megtenne neked.

De olyan fiúktól, akik ostobák, vagy olyanoktól, akiknek soha nem volt önbizalmuk ne várj semmit, mert amit kapnál, az nem az, amit ezek szerint vársz egy férfitől.

2012. okt. 8. 18:26
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, okés, de a rendes lányoknak rohad szarul esik, amikor a tucatrib*ancokkal vagytok...
2012. okt. 8. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Normális pasiknak is rosszul esik, mikor a szép és "intelligens" nők tajparasztokkal vannak kik megcsalják és nem tisztelik őket.

Ez örök körforgás. nem mindegyik pasi gyökér, szexmániás, és nem mindegyik nő hülye.

2012. okt. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!