Barátnőimmel beszéltem meg régen, meg amikor elkezdett érdekelni egy akkori fiú barátommal. Azon kívűl itt anoniman néha válaszolok olyan kérdésekre.
Viccelődni szoktam bárkivel..
febr. 1. 17:38
12/21 anonim válasza:
Kezdetnek ha csak azt memorizálod, ami a középiskolás gimnáziumi tananyagban van a női működésről, már magasan felette leszel a pasik 90%nak. Megjegyzem a nők fele se tud ezekről semmit, csak élnek a vakvilágba és csodálkoznak mikor mi miért történik.
febr. 1. 19:25
13/21 anonim válasza:
Mondjuk felteszed a kérdéseidet a megfelelő kategóriában ezen az oldalon. Vagy ha szexchat-elni akarsz, akkor az erre szakosodott portálokon befizeted a megfelelő összeget.
Ultimate level: Összejössz egy csajjal és ha már vagytok olyan jóban, hogy szexeltek, akkor beszélgetsz a korábbi szexuális életéről is.
Ultimate maxi pro level: Elmész egy szvingerklubba, fétis bulira
febr. 1. 21:00
14/21 anonim válasza:
13 Ez mind a három a sötétséget növeli a fejében, ettől nem fog tudni semmit.
febr. 1. 21:02
15/21 anonim válasza:
#14: Miért is?
febr. 1. 21:30
16/21 anonim válasza:
Mert tele vannak a szexcsetek, meg a swinger bizonyos beállítottságú nőkkel, meg ők szokták osztani a frankót az exeikről is, hogy mi kell a nőnek. Aztán győzzed elmagyarázni hogy attól hogy az ex anatómiája olyan volt, hogy csak akkor van orgazmusa ha 1 órát küzdenek neki orállal, meg szájviszketése van és nem tud fél órát se elképzelni ... nélkül, emellett még arrogáns megmondóember is aki könnyűszerrel elhiteti a befolyásolható pasikkal hogy ilyen a nő, a többinek nincs "szexuális kultúrája ", stb. Na szóval ez a gond. Az ilyen nők az előzményekben, akik mindent tudnak minden nőről mert ők valami szexológusnak képzelik magukat, közben sokszor szvingereznek nyitott kapcsolat meg a többi és terjesztik a hülyeségeiket mindenhol mert elég sok a szexuális partnerük.
febr. 1. 22:18
17/21 anonim válasza:
#16: Ja, hogy neked attól lesz hiteles egy forrás szex témában, ha azokat szereti az ágyban, ami neked elfogadható? Az úgy szép gondolat...
febr. 1. 22:25
18/21 anonim válasza:
Ha a világ olyan egybites lenne, mint a te agyad, akkor így lenne biztos. Én ezt az összefüggést figyeltem meg, hogy a partnerváltogatós nők forszírozzák a "szexuális kultúra" csak a saját ízlésük szerinti meglétét. Ha te mást figyeltél meg, akkor tessék, írd le azt, bár szerintem nagyon nem figyelsz te meg semmit.
febr. 1. 22:34
19/21 anonim válasza:
#18: Engem miért sértegetsz érvelés helyett? Te álltál elő azzal, hogy a témában hiteles forrás nemcsak, hogy a te nem reprezentatív méréseden alapul, hanem a "mérés" bevallottan abszolút szubjektív szempontok szerinti kiértékelésén.
Én arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem gyűjthetsz reprezentatív információt, nem reprezentatív, és egyéni preferenciák mentén előre értékelt és szűrt mintán.
De ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt, további sértegetési próbálkozások helyett:
Köszönöm már nagyon sokszor láttam ezt az oldalt, mivel én egy fő ember vagyok, a saját megfigyeléseimet írtam le, plusz amiket ismerősök meséltek, mivel a fél ismerősi köröm elvált folyamatosan ezekről témázgatnak. Az exem is ilyen szvingeres nőbe botlott bele, a párom egyik exe is ez a felfogású, és akkor itt van még a netes vélemények tárháza amiket olvasni, de azzal nagyon nem foglalkozok mert nem ismerem őket. Felőlem mindenki úgy szeret szexelni ahogy akar, amíg nem bánt senkit, de az aki azt hiszi ő jobb az ilyen szokott lenni amiről írtam korábban, és továbbra is az a véleményem hogy teljes tévút ezektől infót gyűjteni, mert azt fogják mondani hogy az a kultúra ahogy nekik megy. Mivel a kérdés erről szólt. Visszasértegetésben meg jó vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!