Mi a külömbség az INFJ és az INFP személyiségtípusok között? (A tulajdonságaik alapján) Azért érdekel, mert ahányszor kitöltöttem a tesztet mindig más jött ki vagy INFJ vagy INFP. És ha tudnám, melyik milyen el tudnám dönteni melyik vagyok inkább.
Az infj sokkal inkább meg akar felelni másoknak,nem mond meggondolatlanul dolgokat az embereknek,mindig mérlegeli a szavai vagy tettei milyen hatással van a körülötte lévő emberekre,még arra is akit nem kedvel. Sokkal inkább el folytja az akaratát ha a csoport nem ért egyet vele. Egyébként sokkal határozottabb megjelenése van mint egy infp-nek. Extravertalt érzése van.
Ezzel szemben egy infp általában azt teszi amit ő helyesnek érez,nem annyira befolyásolja a többi ember véleménye,hacsak nem áll valakihez nagyon közel. Egy infpnek mindig vannak elvei,amihez nagyon ragaszkodik. Erről lehet a legjobban felismerni őket szerintem. Az infp introvertalt érzést használ.
A kognitív funkciókra keress rá!
A 16personalities tsszt elég felszínes. Ha találszolyan tesztet ami a kofnitív funkciók alapján következtet az sokkal megbízhatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!