Egyszer infp,máskor infj személyiségtípus? Van ennek egyáltalán bármi értelme?
Valószínűleg a kettő határán mozogsz, emiatt billen egyik vagy másik irányba.
Ez a legtöbb embernél így van egyébként, egyrészt a tesztek sem 100%-osak, másrészt ahogy az ember változik, egy-egy elemben ő is átbillenhet, ahol az intro-extro vonal nem teljesen egyértelmű.
Én néhány évente ki szoktam tölteni, én is kettő között billegek, de látványos, hogy fiatal naivaként inkább az egyik jött ki, ahogy idősödöm, változom, egyre inkább a másik.
Mivel nem hivatalos, nem standardizált, az emberek a hangulatuktól függően töltik ki, más-mást mutathat.
Ez amolyan "szórakoztató pszichológiai teszt", mivel laikusok alkották, egy neves pszichológus munkájából csemegézve.
Tudod, ez úgy működik, hogy ha 50% alatt vagy, akkor az egyik betűt adja, ha meg 50% fölött, akkor a másikat.
Függetlenül attól, hogy 90-10%, vagy 51-49% az eloszlás... 2% változás meg ludfing.
Szia, tudom, régi kérdés, de érdemes lenne ránézned a kognitív funkciókra. Az infp (Fi-Ne-Si-Te) és az infj (Ni-Fe-Ti-Se) személyiségtípusoknak teljesen más kognitív funkcióik vannak. A netes tesztek pedig a kognitív funkciókat általában nem veszik figyelembe, így sokszor pontatlanok ^^
Ez a teszt direkt a funkciókat nézi, így nyújthat egy kis iránymutatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!