Ha én egésznap elülök a szobában egymagamban. Milyen személyiségtípus vagyok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 23:47
1/8 anonim válasza:
Nem személyíségtípus, hanem extrém introvertáltság.
2/8 anonim válasza:
Magányos, unalmas, introvertàlt kockasàg típus.
3/8 anonim válasza:
Miért lenne unalmas? XD az egész nap otthon ülők jó hobbikat tudnak elsajátítani, és még több tudást
4/8 anonim válasza:
Aki önmagát is el tudja szórakoztatni, szerintem közelebb van a normálishoz, mint aki egy napot sem tud társaság nélkül tölteni :D
De attól függ. Gondolom nem minden napod így néz ki.
Én pl szerettem ide oda jarni, aztán jött a ho, és tok megvagyok egyedül is, nehéz kirangatni, de ha sikerül, azt is élvezem. Plusz azért már be kell jarni, szóval kezd vissza állni . Te pl jársz dolgozni / suliba , stb ?
Amúgy meg erősen introvertalt.
5/8 anonim válasza:
Mondjuk mit várunk egy oldalon ahol alapvetően olyanok válaszolnak akik az életben nem mennek emberek közé és életük álma hogy egyedül ülhessenek otthon :D
6/8 anonim válasza:
De tudom itt mindenki a világ tudását szívja magába a 0-24 gyakorizással :D
8/8 anonim válasza:
Melankolikus.
(Van: szangvinikus.kolerikus,flegmatikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!