Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek melyik a leggonosz...

Szerintetek melyik a leggonoszabb és a legkedvesebb mbti személyiségtipus?

Figyelt kérdés
Én azt olvastam az interneten, hogy az ENTJ és az INTJ a leggonoszabbak és az ISTJ a legkedvesebbek. Ez mennyire igaz? Mi a véleményetek?

#személyiség #MBTI #személyiségtípus #gonosz #mbti personality #personality types
2022. júl. 23. 15:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Jól tudod ez teljesen így van. Az INFP is egy elég kedves személyiség.
2022. júl. 23. 15:47
 2/12 anonim válasza:
88%

Na erre kíváncsi vagyok miért is számítok gonosznak 🤔😂

Az NT személyiségek általában sokkal realistábbak és emiatt azok az emberek akik inkább érzések alapján hoznak döntéseket könnyen ridegnek, "gonosznak" titulálják őket. De attól még nekünk is vannak ám érzéseink, csak nem ezek formálják a végleges döntéseinket.

(meg hát nyilván ezt is embere válogatja, az MBTI sem tévedhetetlen, hasznos kb-ra felmérni az embereket, de nyilván nem tudsz 100%-ban leírni vele valakit, mind mások vagyunk)

2022. júl. 23. 15:53
 3/12 anonim ***** válasza:
6%

Jajj már megint a filozófia agyonbonyolítós hadosztály...

Sztem inkább mbtjakakishsjsjakaj típusra kéne váltani.

2022. júl. 23. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ilyen nincs, hogy “gonosz” és “kedves” személyiség. Ne forgasd ki ilyen bután az MBTI-t, ami egyébként egy tök hasznos elmélet.

2022. júl. 23. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk istp vagyok és szemét.
2022. júl. 23. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3. Én semmibe nem szeretnék beleszólni de ha számodra nem releváns ez az egész akkor minek foglalkozol vele annyira hogy leírod a "véleményed" amivel nem jut egyik fél sem többre.

Semmi értelme nincsen annak hogy elmondod egy embernek azt hogy te baromságnak tartod az MBTI-t miközben ő nem.

2022. júl. 23. 22:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Oké, csak azért kérdeztem, mert én ENTJ vagyok és gonosznak tartom magam.
2022. júl. 24. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Az ismerőseim közül akiket gonosznak látok az entj és estj főleg az estj.A legkedvesebb az enfj és isfj.De ez nyilván csak az én szubjektív véleményem.
2022. júl. 25. 11:58
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nincs. Én ANTJ-nek tartom magam (ezt értsd úgy, hogy hol INTJ, hol ENTJ). Nem vagyok gonosz, van bennem empátia. Amit mások gonoszságként értelmezhetnek, az az, hogy nem érzelmi alapon döntök, ha valaki panaszkodik nekem, akkor nem sajnálkozom (szerintem annak semmi értelme), hanem megoldást javaslok neki. Szóval ilyen nincs, most ettől én nem tartom magam gonosznak, nem vagyok pszichopata, vannak érzéseim, csak a logikát jobban kedvelem.
2022. aug. 10. 11:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
INTJ vagyok. Senki nem tart gonosznak. ENTJ ismerősöm pedig az egyik legrendesebb, akit ismerek. Hülyeség általánosítani. Aki semmit nem ért az MBTI-hez, az talál ki ilyenek. Horoszkópnál hasonló badarság, hogy mondjuk a rákok háziasak, a bikák hűségesek, stb. Mindig mindenből a teljes képlet számít és ezt hozzáértő embernek kell elemeznie
2022. aug. 22. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!