Szerintetek melyik a leggonoszabb és a legkedvesebb mbti személyiségtipus?
Figyelt kérdés
Én azt olvastam az interneten, hogy az ENTJ és az INTJ a leggonoszabbak és az ISTJ a legkedvesebbek. Ez mennyire igaz? Mi a véleményetek?2022. júl. 23. 15:41
11/12 anonim válasza:
Én az ISTJ-ről pont nem ezt hallottam, sőt. De amúgy ez nagyon általánosító. Én INTJ vagyok, mégsem vagyok gonosz. Talán a szarkasztikus humor miatt gondolják ezt rólunk (persze ez sincs minden INTJ-nek, csak sokszor jellemző) vagy azért, mert mindig logikusak vagyunk, kevésbé empatikusak. De ez nem egyenlő a gonoszsággal. Ahogy pl. a filozófiát sem szereti minden INTJ.
12/12 anonim válasza:
ne sztereotípizáljunk mint egy óvodás , minden típusnak megvan a jó és rossz oldala is.
Minden típusnal előfordult a "rossz" "gonosz " oldal , látsd terroristák, diktátorok, nem tudom mit értesz pontosan ez alatt.
Igen legtöbbször filmekben mesékben ENTJ, INTJ t ábrázolják gonosznak de lássunk túl ezen, nem gonoszak csak van egy céljuk, és hidegek. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!