Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet nőkkel az intim...

Hogy lehet nőkkel az intim tulajdonságaikról, szexuális szokásaikról beszélni?

Figyelt kérdés
Sok kérdésem lenne.
febr. 1. 13:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

Magamból és a legjobb barátnőimből kiindulva csak a párunkkal beszélünk a szexről elmélyülten, egymással is csak felszínesen beszélgetünk a dologról, inkább csak tanácsokat adunk egymásról. Ennek az az oka, hogy tiszteljük egymást privátszféráját, másrészt egyikünket se érdekli különösebben, hogy a másik miket csinál a párjával.

Szóval a megoldás az, hogy legyél egy nő párja vagy nagyon, de nagyon közeli barátja (ami nem fog megvalósulni esetedben, hiszen a szexuális kíváncsiság vezérel, nem pedig őszinte barátság). Esetleg anonim tudsz még nőktől kérdezni, de hát ott pedig fenn áll az esélye, hogy nem is egy nő válaszol, vagy nem mond igazat.

25/N

febr. 1. 13:48
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked. Nagyon egyet is értek.❤️
febr. 1. 13:52
 3/21 anonim ***** válasza:
24%
Nyilván mindenki más, de az alapkoncepció, hogy a kérdésekhez jogosítvánnyal kell rendelkezned. Ha nincs ehhez jogosítványod, akkor buktad, és valószínűleg onnan kezdve elkezdenek ignorálni.
febr. 1. 13:59
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki más, valóban. Én a pasi barátaimmal simán beszélek erről. Mi a kérdésed?
febr. 1. 14:09
 5/21 anonim ***** válasza:
76%

Hát nekem volt egy egyetemi társaságom, amiben, ha az egyik csaj eleget ivott és jó kedve volt, kötelezően ez volt a téma és a szókimondása hatására néhány pasi és csaj szintén levetkőzte a gátlásait.

Nekem ez már sok volt néha, így csak ritkán jártam el velük...

Szerintem pszichológus hallgatók között találhatsz legnagyobb számban ilyen nőket.

febr. 1. 14:11
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Az gond ha találsz egy fajta nőt, megbeszélsz vele mindent mit hogy kell mit szokott mi a jó "a nőknek", és utána mennek tönkre a kapcsolataid mert az adott nők nem is olyanok mint akivel beszéltél. Nekem már volt ezzel bajom hogy az exem "tudta" mi kell "a nőknek", mivel felvilágosították, közben nekem az amilyen az a nő az éppen nagyon kínai volt, nem is értettem hogy szeretheti úgy mert nekem az egész ilyen kitekert amiket a nő erőltetett. Jobb lett volna tiszta lappal indulni.
febr. 1. 14:21
 7/21 A kérdező kommentje:
Aki szeretne kérdésekre válaszolni írhat.
febr. 1. 14:57
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Még azzal egészíteném ki az első hozzászólásomat, hogy nem mindegy, hogy mit szeretnél kérdezni. Azt például szerintem a nők többsége (magamat is beleértve) elmondja probléma nélkül, hogy hogyan védekezik a párjával, de azt már esélyesen kevésbé, hogy mi a kedvenc póza vagy mennyire szeret alá-, vagy fölérendelt pozícióban lenni.

25/N

febr. 1. 15:00
 9/21 A kérdező kommentje:
Igen. Előbb a lélekre,szívre kell hatni, aztán bármi lehetséges.
febr. 1. 15:34
 10/21 anonim ***** válasza:

Nekem ez olyan dolog amit pl párommal, barátnőimmel simán megbeszélek, de amikor egy olyan pasi, aki állítólag csak barátkozik kezd el kérdezgetni ilyeneket az már kényelmetlen. Volt ilyenre példa, amikor közöltem vele, hogy vele ilyenekről nem szeretnék beszélni megsértődött, hogy de ő csak kíváncsi. És később is sokszor bepróbálkozott.

Nem feltételezem rólad kérdező, hogy ilyen lennél, csak most elmeséltem, hogy vannak akik nem értik a nemet.

febr. 1. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!