Miért áll olyan erkölcsi szinten a magyar társadalom, hogy egy macskának, kutyának előbb segítenek, mint egy hajléktalannak?
És az benne a pláne, hogy ennek rengetegen hangot is adnak. Persze mindenkinek joga van ahhoz, hogy többre tartson egy állatot, mint egy embert, de onnantól kezdve, hogy ezt ki is harsogja, onnantól különösen sértő, mert ledegradál egy egyszerű állat szintje alá...
Az pedig megint pláne, hogy miközben ő van ezen a szint alatt!
"Meg is érkezett a "patkányhadsereg", vagy csak egyedül vagy?"
Látom a patkányozás az megy, de a választ a kérdésre nem látom: Miért gondolod, hogy te több vagy, mint egy állat?
"Aki rosszat mer írni a feminizmusról, azokat le karaktergyilkoljuk? Az még annyit sem ér, mint egy állat? Kezdődik a szokásos?"
Csak hogy a szavaiddal éljek: akadj le a feminizmus témáról, mert amióta szóba hoztad, azóta ezzel offolsz. A kérdésre válaszolj: Miért gondolod, hogy te több vagy, mint egy állat?
Idézem a kéredzőt:
"Persze mindenkinek joga van ahhoz, hogy többre tartson egy állatot, mint egy embert, de onnantól kezdve, hogy ezt ki is harsogja, onnantól különösen sértő, mert ledegradál egy egyszerű állat szintje alá... Az pedig megint pláne, hogy miközben ő van ezen a szint alatt!"
Idézem a kéredzőt újra:
Te lepatkányozol másokat, de sérti az önérzetedet, ha téged is annak tartanak?
Idézem a kéredzőt:
"tiszteletet mutatok a válaszolók felé ezzel"
Idézem a kéredzőt újra:
"Szóval vagy tudatlan vagy, vagy pedig szimplán csak egy hazug!"
"én véleményemet voltál képtelen elfogadni, mert sértette a kis álomvilágodat ;)"
"nem értem mit kell ezen nyávognod, meg rámerőltetni a defektes világnézetedet"
"te olyan erkölcsi szinten állsz, hogy az a kártevés, ami téged is érint?"
Nem vagy tisztában a tisztelet kifejezéssel kisfiam.
62.: ""Meg is érkezett a "patkányhadsereg", vagy csak egyedül vagy?"
Látom a patkányozás az megy, de a választ a kérdésre nem látom: Miért gondolod, hogy te több vagy, mint egy állat?"
??? Csak láttam már párszor, hogy ment a savazás az olyan kérdések alatt, ahol kritizálni merték a nőket (vagy ahol kritizálásnak vettek egy megjegyzést). Egyébként nem patkányoztalak le, csak kérdésként tettem fel. De ezekszerint akkor te nem tartod magadat annak, jól látom?
"A kérdésre válaszolj: Miért gondolod, hogy te több vagy, mint egy állat?"
Ezt már legalább 3-szor kérdezed meg egymás után. Ti miért várjátok el másoktól, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan ti fütyültök? Ha akar az ember, akkor válaszol, ha meg nem akar, akkor mit erőszakoskodtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!