Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért áll olyan erkölcsi...

Miért áll olyan erkölcsi szinten a magyar társadalom, hogy egy macskának, kutyának előbb segítenek, mint egy hajléktalannak?

Figyelt kérdés

És az benne a pláne, hogy ennek rengetegen hangot is adnak. Persze mindenkinek joga van ahhoz, hogy többre tartson egy állatot, mint egy embert, de onnantól kezdve, hogy ezt ki is harsogja, onnantól különösen sértő, mert ledegradál egy egyszerű állat szintje alá...

Az pedig megint pláne, hogy miközben ő van ezen a szint alatt!

tegnap 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:
50.: Te pedig fogyatékos? Mit nem értesz? Leírtam, hogy miért hoztam fel. Csak mint egy megjegyzést, amin azóta acsarkodtok. Normális emberek ezen már rég túlléptek volna. Nehéz elhinni, hogy nem direkt értetlenkedsz!
tegnap 17:41
 52/81 anonim ***** válasza:
Normális emberek fennakadnak rajta mert nem értik miért kevered ide, azért nehéz rajta túllépni
tegnap 17:43
 53/81 anonim ***** válasza:

Kérdező:

"Na és ezt mi a francért tőlem kérdezed?"

Szintén kérdező pár válasszal korábban:

"A második pedig a feminizmus, ami egyenlőségről szól, de igazából színtiszta férfigyűlölet."

Van értelme olyan "emberrel" vitatkozni, aki még a saját kijelentéseit is tagadja?

tegnap 17:43
 54/81 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Miért gondolod, hogy te több vagy, mint egy állat?
tegnap 17:44
 55/81 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező, hogy nem érted az iróniát (sem). Természetesen én egy pillanatig se gondoltam, hogy ugyanazzal a személlyel lett volna dolgunk. Arra próbáltam rámutatni hogy 1. nem csak te szívtál ilyennel 2. nem olyan egyedi ez a történet. A nevét meg még akkor se írnám ki nyilvánosan, ha lenne gyanúm hogy tényleg ugyanaz a személy. Azért diszkréció is van a világon!

Az meg hogy miért tőled kérdezem a feminizmust, hát te voltál aki bedobta elsőnek a semmiből, nem? :D És szimplán érdekelt, hogy jutott el nálad fejben a történet a csövesektől és kidobott állatoktól a feminizmusig. De látom azóta továbbvitted, szóval ezekhez a témákhoz hogyan kapcsolódik a női ego? Ugye csak nem téged is kidobtak, és sorsodra hagytak a nők?

Ja és mielőtt ezt is félreérted, nem, engem nem dobtak ki. Főleg nem ugyanaz a nő :D Engem csak érdekel, nálad miből jött ez az egész gondolatmenet.

tegnap 17:46
 56/81 A kérdező kommentje:

52.: Hát nem tudom, aki ilyen dolgokon nem tud túllépni, azok az élet nehezebb dolgaival hogy bírkóznak meg?

53.: Nyilván reagálok rá, mert csak folytatják. Vagy az rendben van, hogy mások folyamatosan erről beszélnek, de az nincs, ha én igen?

54.: "Miért gondolod, hogy te több vagy, mint egy állat?"

Meg is érkezett a "patkányhadsereg", vagy csak egyedül vagy? Aki rosszat mer írni a feminizmusról, azokat le karaktergyilkoljuk? Az még annyit sem ér, mint egy állat? Kezdődik a szokásos?

tegnap 17:47
 57/81 anonim ***** válasza:
Azért alakult ki a kapitalizmus, mert az ember alapvetően egy önző lény, a kapitalizmusnak pedig az önzés a lényege. Illetve, mert az emberben sokkal nagyobb a versenyszellem, a szolidaritás, pénz és siker, pénz és siker, do it yourself, be successfull..!! Mint minden, ez a szemlélet, mentalitás is Amerikából indult ki. A fogyasztói társadalom. A kapitalizmusban vannak győztesek, és a vesztesek. És az embernek szüksége van arra, igénye van rá, hogy valaki alatta legyen, hogy ezzel is többnek, meg jobbnak gondolhassa magát.
tegnap 17:48
 58/81 anonim ***** válasza:
57# jav: *az emberekben nagyobb a versenyszellem, mint a szolidaritás.
tegnap 17:50
 59/81 anonim ***** válasza:
Nem én kérdeztem hogy miért hiszed hogy több vagy egy állatnál de szerintem köze nem volt a kérdésnek a feminizmussal kapcsolatos (téves) gondolataidnak . Simán csak semmivel se vagy se te se én se senki több az állatoknál.
tegnap 17:51
 60/81 A kérdező kommentje:
59.: Jól van, nem kell túlmagyarázni!
tegnap 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!