Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért nem jönnek össze az...

Mért nem jönnek össze az incelek és a femcelek?

Figyelt kérdés
Utálatot szerelembe fordíthatnák.

jan. 18. 19:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Mert 2 ronda egymásnak is ronda ennyi
jan. 18. 19:53
 2/28 anonim ***** válasza:
68%
Istenem ez egy kurrva jó ötlet XDD Én benne vagyok! Hozzuk össze őket!
jan. 18. 20:03
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
Attól mert én ronda vagyok, még ugyanúgy rondának látlak téged is.
jan. 18. 20:11
 4/28 anonim ***** válasza:
42%

Írtam már ki erről szavazásos kérdést a felnőtt párkapcsolatokba. Az a felháborodás - és főleg női oldalról - ami ott ebből a feltételezésből kirobbant, hát ne tudjátok meg :D Az incelek legalább képben vannak magukkal úgy ahogy (még ha csomó mindenben hibás elméleteik is vannak, lásd incelek), de az ottani femcelek még csak rá se látnak magukra, hogy kifélék mifélék. Pedig dettó ugyanaz csak pepitába, a komplett ellenkező nem hibáztatása, rájuk általánosítás, köpködés, meg a saját sikertelenségüket mindenki másra kenése, felelősséget fel nem vállalása. És ugyanúgy a szélsőséges feminista fórumokról mindenféle önfelmentő, férfigyűlölő agymenés, magyarázkókártya, kiforgatási sablon összekaparása, majd indokként és érvelésként használása. Annyi hogy míg az inceleknek szex és kapcsolat nem jön össze, addig ott mindenféle rossz életű, leharcolt, kapcsolatra képtelen férfigyűlölő meg azért ennyire kiégett, mert szexen kívül másra a kutyának se kell, elviselhetetlen a természete. Igazából odaát szerintem még többen is vannak ők, mint az incelek.

És ha feljönne ide egy átlagos ember, elolvasná azokat a válaszokat, ugyanúgy látná sőt akár megmondaná ezt, hogy az ottani női anyaggal is hatalmas problémák vannak. Főleg gerinc, és jellem terén. Ha a problémás férfiak az itteni nők szerint incelek mind, akkor bizony a szintén itteni problémás nők ugyanúgy femcelek kell legyenek, bármennyire is nem ismerik el. És tényleg ez lenne a helyes irány, hogy jól összeboronálni őket, tanító jelleggel :D

Amúgy járnak át ide is, szóval tuti le leszek pontozva, de ez van, vállalom a véleményem.

jan. 18. 20:17
 5/28 anonim ***** válasza:
Küld el a kérdés linkjét.
jan. 18. 20:30
 6/28 anonim ***** válasza:
91%

Mindettő egy gyűlölködő ideológia, mesterséges feszkó gyártás.

Tanítassz pár szociálisan esetlennek pár önbeteljesítő negatív jóslatot, meg működésképtelen randi praktikát...ami persze nem jár sikerrel.

Boldogtalan embereket könnyebb radikalizálni, összeesküvés elméletekbe belerángatni.

Ha összeereszeted őket, ezek a betanított tippek jól keresztbe tesznek az egésznek.

jan. 18. 20:43
 7/28 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem minden incel és femcel ronda, sokkal inkább a személyiségükkel van gond, mint a külsejükkel.

Amúgy egy férfigyülölő és nőgyülölő kapcsolata elég paradox, baromi toxikusak lennének egymásra.

jan. 18. 20:47
 8/28 Noren1989 ***** válasza:
100%
Kb mintha azt várnád a vajaskenyér és a macska házasságától, hogy végtelen energiát termeljen.
jan. 18. 20:59
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme nem lenne. Korábban is írták már e kérdést.
jan. 18. 21:40
 10/28 anonim ***** válasza:
21%

egy cuki alacsony vesztes femcelt keresek, magas erősalkatu incel vagyok :) 18-30év között pm me #makemehardnotmyday :3

F31

jan. 18. 22:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!