Mért nem jönnek össze az incelek és a femcelek?
Írjátok rá nyugodtan, főleg olyanra aki tényleg incel eszméket hangoztat. De azért ami odaát a felnőtt párkapcsolatokban folyik, az néha rendesen nevetséges, és roppant mód átlátszó. Hogy az ottani férfiak többsége szerintetek incel, ha épp nem a nőknek nyal a vitás, kérdéses helyzetekben is. Hanem mondjuk próbál pártatlan, objektív maradni, vagy rámutatni hogy 1-1 helyzetben azért a nő is lehet ugyanúgy hibás, nem csak és kizárólag a férfi.
Illetve a kettős mérce, szóval ha odaát ennyire lazán repked az incel vagy épp nőgyűlölő címke bármire, akkor nem értem hogy miért sértődik szinte minden nő halálra ugyanott, és pontoz le mindent is, ha a femcelként viselkedő vagy épp férfigyűlölő nőre meg szintén ki van mondva, hogy az ami.
24 25 olan mintha saját magadról írnál, mert ezt a sok hülyeséget biztos hogy főleg szélsőséges oldalakról szedted, ahonnan az önigazolásaidat szeded. A legfontosabb pozitívum az írásodba, hogy senki ne járjon ilyen elborult oldalakra csak mert valakiknek annyira idejük van firkálni meg videókat felvenni a témákról, mert bekövetkezik az agyhalál. De ez rád is érvényes ám nemcsak a nőkre akik eszméket vesznek át.
"a vitákban ezeket panelekként használják fel. Még akkor is, ha épp nem illik oda."
Pontosan, de ez rád is igaz.
26-os sajna nem, ismét tévedsz. 1-2 év nyitott szemmel járás itt gyk-n bőven elég volt, hogy lássam odaát amit. És egyre többen vannak így ezzel, hogy látják, sőt mondják. Nők is, képzeld! Ugyanúgy látják az ocsmány elfogultságot, kettős mércét, férfiakra köpködést, nőket bármiért felmentés. Vagy nem ezt hívjuk feminácizmusnak talán? Alanyi jogon, pusztán nemi alapon ítélve hogy ki jó ki rossz.
Egyébként ez a másik amit lefelejtettem, hogy érvelni ezek a problémás elemek többnyire szintén nem tudnak, csak személyeskedni. Meg azzal vádolni meg a másikat, amit ők maguk űznek. Ismerős? Ja tudom, ezt is nyilván én csinálom, nem pedig te, pl a 26-os kommentedben :D
Ja és nem járok szélsőséges oldalakra. De az feltűnt hogy nem csak az incelek dobálóznak mindenféle fura elméletekkel, hanem egyre több ottani femcel is. Vagy férfigyűlölő, szélsőséges feminista. Olyan kamu tanulmányokra hivatkozva sokszor, aminek ha az ember veszi a fáradtságot és utánanéz, könnyen kiderül hogy a fele se igaz. Meg persze a kiforgatás, kamu érvelés is nagy alap. De ugye egyeseknek semmi nem drága, ha a nőket kell hibátlannak és sokszor szó szerint tökéletesnek kihozni mindenben is. A férfiakat meg agresszív, erőszakos bántalmazónak minden esetben. Sokak gyomra felfordult már attól, amit odaát láttak, és ez nem véletlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!