Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem véletlen hívják ezt a...

Nem véletlen hívják ezt a fiatal generációt ahogy?

Figyelt kérdés

Itt főként a 20 év alatti korosztályról van szó. Szerintem elég találó rájuk a csicska generáció kifejezés. Illemet nem tudják pl nőket, főleg ha kisgyerekkel vannak előre engedjük a buszon, nem ordibálunk publikusan, mert senki nem kíváncsi ránk, nem rakjuk fel a lábunkat ülésre stb.

Meg én őszintén nem értem mire van olyan magy arcuk. A legtöbbnek olyan önelégült képe van, amiről látszik hogy ő többnek képzeli magát mindenkinél. De mire fel ez a nagy arc? Hogy anyádék tudnak neked drága cuccokat venni? Nekem is fél millás telóm van, 30 ezres cipőim, kivagy tetoválva, csak én nekem mindezek akkor lettek mikor szépen beálltam dolgozni.

Engem marhára idegesít, hogy nem tett le semmit az asztalra, de játsza hogy ő valaki.

Múltkor a városban ott volt egy csávóka, aki zenélt nyilván apróért, egész jól, oszt gúnyolódtak rajta vagy 5-en. És ezek nem putris gyerekek, minden ott voltak a márkás cuccok.

23 éves vagyok, már amikor én voltam iskolás akkor is kezdődött ez, de akkor még nem volt ilyen vészes.

Én meg is értem hogy nem akar tanárnak menni senki, azért a pénzért elviselni a sok kis csírát nem megérős biznisz kicsit sem.

Természetesen van kivétel, csak egyre kevesebb.

Már rosszul vagyok előre, hogy ezek lesznek a kollégáim a jövőben.

jan. 16. 14:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
40 vagyok és az én tini koromban is ez volt :) Sőt, magam is botrankoztattam meg másokat akkoriban, volt hogy végignyerítettünk másfél órás vonatutat Siófokig és hasonlók, vagy éppen szemtelenek, udvariatlanok voltunk. Úgy gondolom ez valahol a kamaszkor sajátja és mindig is az marad.
jan. 16. 18:50
 22/28 anonim ***** válasza:
Mindenki ezt gondolta magáról 20 évesen. Nagyon ritka az a család ahol el lett magyarázva IDŐBEN, hogy bizony már az rengeteg számít az ember életében hogy 20 évesen mit csinál. A családokban egyedül vannak hagyva a kamaszok (ahogy régen is), a bizonytalanságban, csináljanak amit akarnak inkább ne legyen konfrontálódás. Pedig el lehetne nyugodtan magyarázni, egy 10 éves is megértené normális hangnemben. Nincs kapacitás, de a bezzeg a mi időnkben szövegelés megy.. viccesnek tartom.
jan. 16. 19:11
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
20 év körüli vagyok én is, és még életemben nem hallottam a "csicska generáció" kifejezést.
jan. 16. 19:38
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Újabb csoda 23 éves 230 évnyi élettapasztalattal 😀
jan. 16. 20:15
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 Fogalmazhatunk úgy is, hogy SEMMI "generációs" különbség nincs egy 18 és egy 23 éves között.
jan. 16. 22:40
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
És ki nevelte őket?
jan. 17. 05:15
 27/28 A kérdező kommentje:
Senki az a gond
jan. 17. 09:34
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"Senki az a gond"

Kifejtem, mit akart neked üzenni a hozzászóló: általában azok szokták legjobban fikázni a mai fiatalokat, akiknek a dolga lett volna helyesen nevelni őket.

jan. 17. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!