Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is megvisel ha véletle...

Titeket is megvisel ha véletlenül eltapostok egy csigát?

Figyelt kérdés
A héten a parkban sétáltam és véletlenül eltapostam egy nagyobb méretű csigát. Sajnos éppen a telefonomat néztem és nem vettem észre szegénykét, hogy a járdán tartózkodik. Azóta többször is az eszembe jut, és rossz kedvem lesz. Ti is így vagytok ezzel? Figyelitek az járdán hogy hová léptek? Sajnáljátok őket, vagy nem igazán foglalkoztok vele? 22L

szept. 1. 18:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
NEM! Nem visel meg! De javaslom hogy menj el egy pszichiáterhez! És a pszichiáternek beszélj róla! Hátha neked is kventiaxot ír fel a pszichiáter!
szept. 1. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Vagy nagyon figyelem őket, vagy nagyon nem.

Példa:

- Gyerekként volt, hogy egy házas csigát a patakig rudgostam, míg a logopédusos heti tali után ugyanarra kellet hazavinni, mint odaúton, hogy a csigákat a járdáról pakolgathassam le.

- Szintén gyerekként egy időben tartottam háziállatnak csigát, miközben volt hogy egy másikot csak úgy random odaadtam a tyúkoknak nasinak.

- Tiniként a házatlanokat kifejezetten vadásztam a kertben, miközben a cuki csavart házúakat fényképezgettem, mert menők.

szept. 1. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Megvisel, igen. Én a bogarakat is igyekszem kivinni.
szept. 1. 18:59
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Azért egy csigát általában észreveszek, de persze megviselne ha eltaposnám. Csak a darazsaknak, póknak, szúnyognak nem kegyelmezek. Ami nem bánt, azt nem bántom én sem.
szept. 1. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Meg.

40F

szept. 1. 19:27
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Ha mindenki csak negyedennyire lenne érzelmes és empatikus, mint te, egy sokkal szebb világban élnénk...
szept. 1. 20:40
 7/13 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, bár legutoljára kisgyerekként sikerült rálépni egyre. Mindig figyelni szoktam ilyesmire ha esős idő van és látom, hogy kint vannak a csigák. Inkább a cserebogarakkal vagyok bajban, mert tavasszal rengeteg van és kb. özönlenek a járdán, nagyon nehéz úgy végigmenni, hogy egyre se lépjek rá.
szept. 1. 20:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es neked kéne pszihiáter, tiszta idegbeteg vagy!
szept. 1. 21:25
 9/13 anonim ***** válasza:
58%
Cserebogár?? Gyerekkorom óta nem láttam.. Az pedig nagyon régen volt.
szept. 1. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mert lehett hogy sülve megettem volna.
szept. 2. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!