Történt már veletek olyan, hogy véletlenül rányitottatok valakire még wc-n volt?
Egyszer volt, munkahelyen valaki nyitott ajtónál (értsd: kitárva hagyta félig, nem pedig csak nem zárta kulcsra) hugyozott, én meg bementem. 🤢
Amúgy kopogni szoktunk a csukott ajtón.
Munkahelyen kétszer is.
Először a takarítónőre, aki lekapcsolt villany mellett nyitott ajtónál pisilt, ezért azt hittem szabad, én kapcsoltam fel a villanyt rá, ő meg ott guggolt a wc fölött... Nagyon ciki volt.
Másodszor meg a kolléganőm kívülről benne hagyta a kulcsot, mindig így van, ha szabad. Bemegyek, erre rámordít, hogy foglalt! Mondtam neki, hogy kívülről van benne a kulcs, erre azt mondta, hogy nem igaz... Ez nem volt annyira ciki, mert ekkor jöttem rá, hogy ez a nő nem százas 😂
Strand mosdójában nyitottam rá egy nőre. Mint az egyik előző válaszoló, ugyanaz a szitu. Kopogok, semmi, de mintha árnyékot láttam volna egy pillanatra, határozottabban kopogtam. Szintén semmi. Benyitok, erre bentről a kilincs után kap, és ordít rám.
Előtte meg semmi hangja nem volt.
Egyszer rám próbáltak rám nyitni, de eltoltam a reteszt. Szintén nyilvános wc. Kopogtatnak, kiszólok, hogy foglalt. Erre nekiáll a kilincset nyomogtatni, nekifeszülni az ajtónak. Kikiabálok, hogy foglalt, reserved, reserviert b@zmeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!