Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy van ez a rég megszakadt...

Hogy van ez a rég megszakadt kapcsolatok akkor térnek vissza az életünkbe mikor màr lezàrtuk őket? Ez a véletlennek tudható?

Figyelt kérdés
Új dolgokat kezdunk,tudunk ezek az emberek nelkul is elni.Es pont akkor térnének vissza,ameddig vartuk oket,szenvedtunk miattuk nem jottek,nem akartak bennunket.
szept. 6. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Mélyen benne vagy!

Biztosan lezártad?

szept. 6. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem csak az hogy a jövőben meg senki nincs. Akkor szoktak a regi ismik tuniszerelmek meg exek után kapkodni ha már az kéoben van egyszerubb mint bízni vakon abban hogy talán holnap vagy jövőhónaoban vagy jövőre végre befigyel vki új.
szept. 6. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
*tiniszerelmek
szept. 6. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Ha már megváltoztál, rendbe szedted magad, akkor már jó vagy náluk, erre gondolsz?

Véletlenek nincsenek. Megint tanítani fognak valamit.

szept. 6. 18:18
 5/9 A kérdező kommentje:
4.igen arra gondolom mikor rendbe kerulsz ezekkel a dolgokkal,onmagaddal.
szept. 6. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Akoor egy utolsó vizsga lehet. Hogy tenyleg jövőd van e vagy ugyanabban a sárban dagonyázol e még mindig
szept. 6. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én feladtam. Az egyik nagy csalódás volt, mert mikor felbukkant, én nagyon örültem neki, aztán ugyanúgy eltűnt. Ő azonos nemű velem. A másik ellentétes nemű, de barát. Vele már nem hiszem, hogy valaha találkozom, mert nem jövök rendbe magammal egy hozzá köthető dologban. A harmadik egy szerelem, itt még nem adtam fel, csak fel kéne.

Véletlenek szerintem sincsenek!

szept. 6. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami jel, az biztos, hogy újra felbukkan. De lehet, hogy csak tükörként funkcionál: figyelhetsz a saját érzéseidre, hogy mit vált ki belőled, mennyit változtál, mióta utoljára találkoztatok.
szept. 7. 05:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Leírva hittérítő cuccnak tűnhet, de én még így is hiszem, hogy minden okkal történik. Bizonyos emberek nem véletlenül bukkannak fel újra, mert még dolgunk van egymással ilyen, vagy olyan mód. Lehet, hogy tanítanak valamit, lehet, hogy kapunk egy konkrét lezárást.
szept. 8. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!