Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha egy nem köszönő emberre...

Ha egy nem köszönő emberre megjegyzést tenni?

Figyelt kérdés
Amikor meghallja.

tegnap 17:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
magyarul?
tegnap 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
10%

Ilyenkor legközelebb nagyon hangosan kell köszönni és fizikailag is elállni kicsit az útját.

Akkor aztán megszeppennek.

tegnap 17:22
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem mindegy a konkrét helyzet, a két ember kapcsolata, mennyire gyakran esik ez meg. Egyebek mellett.
tegnap 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha megbantottad vagy haragosok vagytok, akkor nem koteles nekey koszonni. Es ezt el kell turnod!
tegnap 17:35
 5/13 anonim ***** válasza:
17%

Most miért kellett lepontozni ami nekem bejön?

A köszönés a legminimálisabb megnyilvánulása a tiszteletnek. Ha valaki ennyire semmibe vesz, és ez zavar, (különben minek írtál volna ki róla kérdést) akkor az egy jó megoldás amit írtam. Hangosan, teret kitöltve, szemkontaktust felvéve köszönni neki.

Hidd el, ilyen esetben visszaköszön, mert neki lenne kellemetlen ha nem tenné.

tegnap 17:39
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
#5 A megfogalmazasoddal az a baj, hogy feltetelezed, hogy minden esetben szandekosan nem koszonnek. Lehet, hogy nem vett eszre, de a modszerednek koszonhetoen biztos eszrevesz.
tegnap 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
6-os nem csak ez a gond az 5-ös válaszával..... Az sokkal nagyobb gond, hogy agresszióval, félelemkeltéssel akarja elérni a visszaköszönést..... Én ha köszönök, és nem köszönnek vissza, többet nem köszönök..... Ennyivel elintézem....
tegnap 19:42
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Persze, félre is lehet állni. De akkor továbbra is semmibe néznek.

Szerintem jobb a másik utat követni. Ha valaki egy határozott köszönést agressziónak vesz, akkor nem velem van a gond.

tegnap 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
En azt utalom, akik olyanok mint az 5., picsognak, hogy nem koszonok nekik (gimiben a felsosok anno szova tettek nekem), aztan amikor koszonok nekik, ram se neznek.
tegnap 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Jaaaa "fizikailag is elállni az útját" kedves 8-as...... Miért nem rögtön pofán b.... Szni akkor már?????
tegnap 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!