Ha egy nem köszönő emberre megjegyzést tenni?
Figyelt kérdés
Amikor meghallja.tegnapelőtt 17:09
11/15 anonim válasza:
Nem kell kisarkítani. De ha többen kiállnának magukért a valóságban, itt is kevesebb troll lenni, akinek ennyi terep jutott az "önmegvalósításra" mert az életben nem mernek kiállni magukért.
Aki nem köszön vissza az esetek többségében nem azért teszi mert nem hallotta, hanem mert nem akar. És az tiszteletlenség. Döntse el mindenki maga, hogy tűri e ezt, vagy sem. De csak mondom, akit már ezen a kezdetleges szinten is félrelöknek az nem sok jóra számíthat.
12/15 anonim válasza:
Mi ezen a kisarkítás??? Ezt írtad szó szerint...... Képzelem m8lyen agresszív lehetsz, ha egy vissza nem köszönés miatt elállod valaki útját!!!!! De kívánom neked, ez legyen a legnagyobb gondod az életben....
13/15 anonim válasza:
Igen, ezek red flagek egy normalis embernel, hogy egy abnormalissal van dolga. Pl ha csaladtagok lennetek vagy parkapcsplatban elnetek, vsz elmebeteg modon elnyomnad mas szituacioban ja a masikat. Szoval az ilyenektol jobb tavolmaradni, nekem volt ilyen lakotarsam is alberletben, maradando lelki karosodasokat okozott.
14/15 anonim válasza:
én tavaly 33 évesen találkoztam először olyannal hogy valakire hiába köszönsz, nem reagál. nem falusi környezet, vidéki kisváros fiatal dohányboltos női alkalmazottja. első alkalommal meglepett, de csak magamban jegyeztem meg hogy téged aztán jól neveltek, nem tettem szóvá hogy mennyire modortalan, és ugyanúgy érkezéskor és távozáskor is köszönök ha viszonzatlan is
15/15 anonim válasza:
14 En mar megszoktam itt Retekcenben, itt vannak az orszag legneveletlenebb, legmucsaibb bunkoi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!