Férfiak! Mik azok a tulajdonságok, amik miatt (leírás/folytatás a megjegyzésben)...?
Férfiak!
Mik azok a külső tulajdonságok, amik miatt kezdeményeztek egy (idegen) nőnél?
Illetve ha kezdeményeztek, hogyan teszitek, mit csináltok?
Illetve ha már ismertek egy nőt, tehát beszélgettek, találkoztok, mik azok a belső tulajdnoságok, amik miatt beleszerettek/vonzódtok az adott nőhöz?
Pusztán csak a kíváncsiság miatt kérdezem, nőként lenne pár ötletem, de mégis inkább egy férfi gondolatai jobban érdekelnek ebből a szempontból.
Az értelmes válaszokat előre is Köszönöm!
22L
Kedves 22/L.
Azért nincs párod, mert nincs önbizalmad. Ez a legfontosabb a férfiak számára.
Én csak pusztán kíváncsiságból kérdeztem, mivel felmerült a téma a baráti körömben és elkezdtük boncolgatni a témát mindkét oldalról.
Azt pedig hogyan tudod megállapítani ismeretlenül, hogy nincs önbizalmam?
Szerintem nagyon is meglepődnél.
Dolgoztam lányok között, elmondható, hogy akikhez én vonzódtam, azokhoz mindenki más is.
Akikhez meg nem, azokhoz más sem.
Pozitív, nőiesen mosolygós, kedves, szerényebb lányok, és....meglehetősen szépek arcra. Az alakjuk nagy ritkán derült ki, néha valamiért rájuk jött, hogy nagyon dögösen öltözzenek. És avval sem volt baj, nagyon nem.
A nem bejövős lányok meg: külsőleg átlagos, vagy az alatti, ilyen nagyon határozott, irányítós, morgós, lekezelős, morcosképűek.
Belülről, szív tájékról, tehát a lélekből jön egy bing! érzés. Nálam nem csak az arc, hanem tetőtől-talpig kell minden, hogy megfogjon, a külseje, a látványa egy nőnek. Szóval igen is fontos, hogy milyen magas, hány kiló, milyen a keze, körme, hajviselete, arca, alakja, formája, meg ilyenek. Viszont az egyáltalán nem fontos, hogy egy éppen aktuálisan divatos forma legyen, a tucatszerűség inkább taszítólag hat rám és szerintem ebben nagyon eltérek az átlag fickóktól. Szexuálisan sem vonzanak a divatbohócok. Szóval lehet viszonylag sovány is, fehér és szeplős bőrű, természetes vörös hajú, stb, ha jön a bing! érzés akkor ez szinte mindegy is. Persze a durva extremitás sem vonz, tehát piercing mindenében, tetkó, ilyenek. Legyen természetéből fakadóan vonzó és akkor már gerjedek.:-)
Persze a belső értékek a döntőek hosszútávon, az, hogy mennyire illünk össze. Lehet jó a szex, de ha nincs kölcsönösen jól szeretés, akkor game over.
Kezdeményezés? Ha olyan a szitu, tehát csak ketten vagyunk, face to face, és nincs pl jegygyűrű az ujján, meg ilyenek, akkor rákérdezek a párkapcsolati státuszára. Majd, ha nincs párkapcsolatban, megkérdezem, hogy és szeretne-e és ha még ekkor is zöld a lámpa, akkor kérdezem meg, hogy lenne-e kedve velem máskor randizni. (Ritka a három pozitív válasz, de akadt párszor.)
Tisztán belső tulajdonságok alapján nem biztos, hogy lesz párkapcs, lehet csak barátság is. Nálam a szerelemhez fontosabb a külső tulajdonságok 60-40, (51-49:-). Szóval élvezetes legyen az számomra pl ahogyan hozzámér. A bökdösős, csikizős, stb típusoktól a falra mászok. Engem finoman, meleg ujjakkal lágyan simogassonak és ne durván piszkáljonak, bottal:-). Belülről legyen nő, tehát gyengéd, szeretni tudó, stb és ne pl egy karrieréhes rideg üzletasszony.
Szóval olyan nő, ami nekem kell, csak a mesékben létezik, Magyarországon kizárt:-).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!